Träning, tänkvärt

Fitnessjulia: Nu vill jag ha utveckling!

Det är verkligen motiverande att se framsteg. Att dels känna det rent muskulärt i styrka, uthållighet och prestation - men även att se utveckling när man kollar sig i spegeln. Att se hur träningen, maten, ja det man gör, tar en framåt.

Nu på höst och vinter ligger mycket av mitt fokus på att bygga och skulptera min fysik. Jag har därför dragit ner på konditionsträningen, äter lite mer mat och försöker prioritera vissa viktiga grupper. Under förra vår-sommarsäsongen och speciellt under tävlingssäsongen fick jag kritik för min underkropp. Att den saknade massa. Att ryggen dominerade underkroppen.. i och med att jag även är väldigt engagerad i estetiken och vill få med den i mitt tränande fick jag helt enkelt återgå till ritbordet. Dags att rita om.

En ny plan lades upp, nytt och mer preciserat fokus och omfördelning i träningsregimen. Återigen plockas benmuskulatur fram i första fönster. När jag började min fitnesskarriär och träningsresa var mitt problemområde just ben: de var smala sträck, hade ingen rumpa. Därför gick tiden initialt till att utveckla just det. När jag sedan ”kom ikapp” slappnade jag av en aning och bytte fokus igen. Kanske satsade mer på överkroppen då undermedvetet för att det kändes roligt.
- nu är jag dock tillbaka här igen;)

Med en ganska grov och stark överkropp behövs mer prioritet till underkroppen återigen. Jag tycker själv att det känns väldigt roligt faktiskt, ben är awesome. Dessutom ser jag snabb effekt med mina tre benpass /v och mera mat, mindre cardio.

Och inget är väl så motiverande som att både känna och se sin utveckling ;) GIRLPOWER NU KÖR VI!

Gillar

Kommentarer

sofiebacklund
sofiebacklund,
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
mycarlsson
mycarlsson,
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Tack så mycket 😃 nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229