Hälsa, Träning, Dietist

Fitnessjulia: My Year 2017 In Pictures

Hej min fina!

Ytterligare ett år har passerat och precis som varje år börjar summeringarna från vänner och bekanta att ramla in. Sociala medier svämmar fullkomligt över av smarta texter och liknande. Jag tänkte göra likadant faktiskt men kanske lite mindre text och snarare mer bilder ;) Mitt 2017 har varit ganska olikt tidigare år.. jag började året som student, skev examensarbete, hade min långa praktikperiod i Borås och fyllde 22. På mitten av året presenterade jag mitt examensarbete, tog examen och vaknade upp dagen efteråt med jobberbjudande på Södra Älvsborgs sjukhus. Tackade ja till fulltidsjobb och där började en ny tid av mitt liv :)

Examen, praktik och födelsedag!

Min examen, tog min kandidat i klinisk nutrition. Årets bästa dag skulle jag säga. Vi firade hela natten med en magisk middag med massvis av gäster som mina föräldrar anordnat.

Jag fick sedan 4 veckors semester, åkte till Kroatien, solade och umgicks extra mycket med familjen och vännerna.

Till hösten var det tyngre classic där Jonas och Linn tävlade :)

Jag var med lite i Youtube, Linn kom trea på SM, jag fick förlängning till och med Juli (18), firade Halloween och deltog i Fitnessfestivalen.

Börjar runda av 2017 med mysig tid med familjen, köpte gran, firade mina bästisar Minna- och Ebba som fyllde 22, julbak och julafton!

Jag läste lite i bloggen från föraa året där mitt nyårslöfte 2016-2017 var: Jag är INTE mina prestationer. Jag hade haft ett väldigt hektiskt 2016 men mängder av jobb, uppdrag och flängt med flyg hit- och dit. Verkligen händelserikt men jag blev också väldigt trött. Därför satte jag ett mål att inte pressa mig själv lika hårt med målsättningen att må bättre detta år.. nu utvärdering: Mjo jag har nog pressat mig själv mindre i år vilket är bra men arbetet att må bra är nog fortsatt aktuellt. Kommer satsa ännu mer på det nästa år.

Har med hjälp av min kollega och vän Anna satt följande nyårslöfte 2017-2018: Att göra saker jag VILL inte enbart saker jag bör, ska eller som jag själv tror väntas av mig.

Gillar

Kommentarer

SaraHHSofie
SaraHHSofie,
Håper du får et fantastisk 2018 <3 det fortjener du julia!!nouw.com/sarahhsofie
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack detsamma fina 😊 <3
nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229