Dietist, Hälsa, tjejer, Fest

Fitnessjulia: Motivation, struktur och festligheter

Det är återigen fredag, motivationen är verkligen på topp och hela min person är stämd i dur. Positiv, glad förväntansfull.

Gårdagens (kvällens) träningspass överträffade mina egna förväntningar och jag tror absolut att det sätter sina spår i mig idag. En riktig liten gladis, definitivt. Uppe med tuppen var jag också. Egentligen funderar jag på var all energi kommer ifrån? Är det ett medfött fenomen eller är det verkligen energi och förväntan som byggs upp inifrån, tycks ta över både kropp och själ hos mig idag. Är rent fysiskt piggare men också rent fysiskt piggare. Känner mig studsig liksom ;)

En hel arbetsvecka har passerat med allt vad det innebär; många matlådor (10 stycken för att vara exakt), diverse proteinpuddingar, nocco-burkar, kaffe-koppar, frukter, middagar och träningspass.

De rutiner jag skapat till mig själv fungera utmärkt faktiskt, passar min livstil och mina ambitioner. För min del känns det viktig att på daglig basis jobba för mina mål, ta mig framåt, utvecklas. Både på personligt plan och i träningen :)

Min fredag börjar därför med en snabb halvtimmes cardio på löpbandet innan sista jobbdagen påbörjas och de sista två förberedda matlådorna konsumeras. Ikväll väntar spännande aktiviteter med mina kollegor.. en hel del trevligheter.

Struktur på vardag, festligheter på helg. Precis som vi lär barnen; godis på lördagar osv.

Gillar

Kommentarer

susanas
susanas,
Det hjälper så mkt med rutiner och koll på läget. Ångrar så att jag inte fann kärleken till träning innan jag fick mina barn. Inte alltid lätt att få ihop allt med två små barn som kräver mycket. Men allt går om man vill💪🏼🙌🏽nouw.com/susanas
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Ja det gör det 😊 men grymt jobbat av dig! Det blir ju nästa utmaning för mig att hantera när jag väl går vidare med familjeliv och att få det att fungera 😉 nouw.com/fitnessjulia
Marita
Marita,
Tycker du om fjortisposer? 😊
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
vad menar du? 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229