Fitnessjulia: Min träningssplit

Jag vet att det är många som undrar hur jag lägger upp min träning nu såhär efter tävlingen. Därför tänkte jag dela med mig det här!

Det är ett rullande schema som jag följer varje vecka, övningarna inom de olika muskelgrupperna kan variera och vila lägger jag in när det passar / behövs.

Generellt fokuserar jag på hög volym just nu i alla pass. Jag tränar med andra ord som en "bodybuilder" utefter det upplägg Niro de la Rua skapade inför tävlingen. Naturligtvis ser övningarna olika ut per pass och vecka men reps-intervallet ligger på mellan 12-20. Antal set per övning kan också variera lite men oftast lägger jag mig på 4-5 set.

Jag tycker över lag att färre övningar är skönare men desto mer set per övning. Då slipper jag springa runt på gymmet och leta lediga maskiner. Istället fokuserar jag på de övningar jag kör, helt ostört.

Totalt tar träningspassen ca 1-1.5 timme vilket räcker bra :)

Idag blir det axlar och mage på gymmet efter flera timmars plugg med karro. GIRLPOWER!

Älskar förresten mina sköna mjukiskläder från Gymshark. Perfekt nu i vinter att glida omkring i. Jag har small i både topp och underdel :)

Gillar

Kommentarer

erikssontowa
erikssontowa,
Åh är de byxorna gymshark fit bottoms? Skulle du i så fall kunna lägga ut lite bättre bilder på de och skriva hur de är i storleken ( stora / små? )? Funderar nämligen på att köpa men vill liksom vara helt säker då de är så pass dyra🙈 kram fina du! nouw.com/erikssontowa
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Ja det stämmer 😃 Jag tycker de är ganska tighta över låren och rumpan i storlek small men det är också tanken med dem. De ska ju inte vara lösa byxor direkt 😊 jag gillar dem starkt!nouw.com/fitnessjulia
Marina
Marina ,
Hej Julia! Kul att få se ditt upplägg, alltid intressant att se hur du tränar 😊 Undrar dock om du kör någon Cardio eller om du skippar det helt nu under uppbyggnadsfasen? Kram!
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Hej Marina! Tack så mycket 😃 jag kör cardio några gånger i veckan men ca 20-30 minuter per gång bara. Mer för att det är skönt 😊 kramnouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229