Fitnessjulia: Girlpower n squats

Innehåller affiliate-länkar

BLOGGINLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS I SAMARBETE MED #gymgrossistenGodmorgon finisar!

Idag är det en smått förkyld liten tjej som skriver. Brukar väl bli så mellan september till oktober, folk insjuknar liksom i diverse sjukdomar. Lyckligtvis har jag aldrig smittats av vinterkräksjukan eller liknande, är kanske en av de få immuna ;) Men snuvig ä jag och sitter snörvlandes på vagnen.. farligare än så är det inte och kommer nog inte påverka träningen trots allt.

Det är torsdag (redan!) och i morgon blir det helg ungefär... otroligt hur snabbt veckorna bara rinner förbi. Jag har väldigt roligt på jobbet så kan ju delvis bero på det. Tiden går som vi vet snabbt när man har roligt :) Dessutom ägnas eftermiddagen till gym, dusch och mat.. klart det går fort!

Men idag är det torsdag och jag har ben på mitt schema (rättning; mitt mentala schema för Jonas har fortfarande inte lyckats klämma fram mitt träningsupplägg)

Men som sagt; ben är på schemat och jag är oerhört taggad. Det kommer verkligen bli både skönt och roligt att träna igenom kroppen.

Få saker är så härliga (hat-kärlek) som rejäla benpass, med knäskydd, lyftsrskor och proteinshakes! Squat till you drop och så vidare ;) Förresten finisar: vill passa på att tipsa om den sjuka rabatten hos min samarbetspartner Gymgrossisten just nu: hela 35% rabatt på utvalda protein (!) ni hittar dem HÄR- Proteinsale

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229