Fitness i samarbete med Gymgrossisten

Fitnessjulia: FitnessFestivalen 2016

ÅÅÅ jag kan inte förstå hur snabbt detta året har gått... Hur kan vi redan vara i november och hur kan det redan vara dags för mig att informera er om FitnessFestivalen?

Det känns som nyligen jag var uppe i Oslo och fotades med Gymshark, fotades med Gymgrossisten, jobbade på café opera, jobbade på fitnessgalan och sedan förberedde mig inför höstens tävlingar. Nu är de tävlingarna redan förbi, även en ytterligare plåtning med Gymshark och snart är det dags för det sista eventet för i år ... Vart tar tiden vägen? Men något man definitivt kan stryka under på är att tiden går fort när man har roligt ;)
Och roligt har jag verkligen haft <3

Nästa helg 25-27 november är det alltså dags för FitnessFestivalen 2016 i Stockholm. Jag kommer självklart närvara i Gymgrossistens monter och även lite hos Nocco BCAA. Dock går jag i skolan på fredagen här i Göteborg men kommer vara där lördagen och söndagen, redo och taggad på att hänga med er!

Jag hoppas verkligen på att få träffa många av mina fina, gulliga läsare och följare! Och ni som vann gratisbiljetterna jag lottade ut i samarbete med NOCCO ;)

HOPPAS VI SES!

Taggad till tusen är jag :D

Gillar

Kommentarer

sandraolsen
sandraolsen,
Ååh, jeg har såå lyst til å komme!! nouw.com/sandraolsen
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229