Hälsa, Träning, Fitness

Fitnessjulia: Energi från igår - löpning, rumpa och axlar!

Life is pretty damn good!

-precis så känns det nu när jag cyklar av slagg och annat efter ett ordentligt bra pass på ironworks (typ två timmar) Jag hade mycket kraft och energi idag under hela passet. Genomgående välbehag. Ren glädje och ambition :D
Ja det är jag som dansar på plats mellan seten ;) Vissa frågar hur jag kan se så glad ut när jag gymmar och löptränar men det beror på att jag mår bra OCH lyssnar på musikallåtar i lurarna haha.

Många av er tackade mig förresten att jag delade med mig om min balans. Tyvärr är det fortfarande ingen självklarhet alltid att olika delar av livet går att kombinera. För mig var det ordentligt svårt att komma till den insikten efter satsningar och tävlingar, tänker absolut inte hymla med det. Det tog tid men känns mycket bättre nu. Det är kanske egentligen är först nu jag känner mig helt sanningsenlig när jag för budskapet vidare.

Outfit of the day (bytte om efter löpningen lol)

Igår hade jag och Jonas myskväll med både tacos och godis (se föregående inlägg) och det blev totalt tabberas faktiskt. Allt tog slut. Vi var hungriga och myste framför mello... rätt givet ändå känner jag! Jag som dessutom hade körd igenom framsida lår och cyklat i 30 minuter på gymmet innan, plus 1 h morgoncardio, behövde mat. Inte konstigt jag behövde äta ikapp lite för att bygga upp mig ;)

Idag då sov vi läääänge.. till halv elva närmare bestämt. Troligtvis välbehövligt och ordentligt skönt. Kroppen kändes avslappnad och återhämtad efter all sömn.

Jag startade ”morgonen” genom att dricka lite bcaa, äta en portion av casein-pudding och 4 riskakor innan jag direkt hoppade i löparkläderna, packade väskan och knöt skorna. Bad Jonas ta med min väska till gymmet.

- yup bara sådär löpte jag återigen hela vägen till gymmet ironworks (6km) Så SKÖNT! Luften kändes frisk och fylld med syre, precis som jag och mina lungor. Väl på ironworks körde jag baksida lår (komplement till gårdagen) samt körde igenom axlarna :)

ÄLSKAR ATT KÖRA ZUMO SQUATS I SMITHEN!! Sjukt bra kontakt i lår och rumpa :)

All energi kom verkligen till sin rätt och jag fick uppleva ett av de bästa och skönaste passen på länge. Både löpning 6 km check, baksida lår och rumpa check, samt axlar framsida, baksida och utsida check! Kände mig som en maskin som fullkomligt bara matade och matade reps!

Gillar

Kommentarer

Hanna
Hanna ,
Låter som en bra helg 😃 Foodprepar du endast på söndagar för hela veckan och förvarar maten i kyl? Jag älskar att foodprepa och förbereda inför veckan på söndagar men tycker det är svårt att veta om maten håller sig hela den kommande veckan i kyl? Hur planerar och tänker du kring detta? 😊
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
väldigt bra 😃 Jag brukar numera göra för halva veckan faktiskt.. men mest för att jag behöver äta mer och inte får plats med allt 😉 Tror nog maten klarar sig i 5 dagar, alltså en arbetsvecka, men är du osäker kan man frysa in 😊nouw.com/fitnessjulia
adajohansen
adajohansen,
Wow, vilken snygg form du har girl!nouw.com/adajohansen
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack detsamma 😃nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229