Träning, tjejer

Fitnessjulia: Benpass på Endorfin i Alingsås

Efter jobbet i går tog jag bussen direkt mot Alingsås, idag igen, för att möta upp Jonas som redan var där och väntade. Vi håller på att fundera kring framtida investeringar och kände oss sugna att ta två flugor i en smäll - varför inte träna på Endorfin när vi ändå är här? ;) Tackar ödmjukt för gästfriheten.

På mitt schema väntade benpass... och ni vet att jag älskar att träna ben ;) På detta gym finns Hoist-maskiner som jag personligen tycker ganska bra om. Vissa av dem rör sig, "möter upp" när man tränar medan vissa är statiska. De övningar jag valde att satsa på igår träffade i alla fall väldigt bra!

Inte speciellt mycket folk här dock nu när solen skiner om dagarna ;) Jag borde kanske också passa på att njuta av det fina vädret medan jag kan men träningen har också stark dragkraft. Starkare till och med visade det sig!

Jag körde följande övningar idag;
* 6 set Sittande leg-extensens (benspark) i maskin. Jobbade mig upp likt en pyramid med vikterna men höll ändå antalet reps relativt konstant genom övningen. 8-10 reps per set.
* 6 set hip-abductor med dropset x 3. Kör ca 10-12 reps per vikt innan jag sänker till en lägre vikt, 12 reps till och sänka igen, 12 reps till. Det motsvarar "1 set".
* 5 set stela marklyft med 17-kg hantlar. Fäller ryggen framåt tills hantlarna kommer nedanför knäna, och upp igen. 15 reps per set.
* Stående leg-curls (hamstrings) Det är en maskin som tyvärr inte finns på mina vanliga gym men som träffar muskeln grymt bra. Står upp med dynen vid anklarna och viker sedan upp underbenet bakåt som en "kick". 10 reps per set.


Väldigt kul att prova träna på lite olika gym när man ändå har chansen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229