Fitnessjulia: Back to reality

Godmorgon finaste ni - och välkommen måndag!

För min del har påsken varit helt magisk verkligen, som en bubbla bortom alla rutiner och krav. Endast kvalitetstid tillsammans med familj. -så underbart!
Inga tankar alls på skolan faktiskt ;)

Vi har ägnat oss åt annorlunda träning i form av skidåkning och promenader, vi har bott i en mysig liten stuga, varvat att laga vår egen mat med grillbuffé och påskbuffé och bara haft det allmänt mysigt tillsammans :D

Jag fick ett rejält tryck i musklerna efter påskbuffén haha... Tror kroppen var lite chockad av den annorlunda maten från vad jag brukar äta. Det blev lite mer kolhydrater, fett och salt (!) denna helg än vanligtvis.... Men är det en högtid är jag personligen inte sen att vilja mysa med traditionerna ;)

Nu idag är det dock tillbaka till verkligheten! Jag vaknade ändå upp förvånansvärt pigg efter en aktiv helg -SKÖNT!

Jag har även en väldigt mysig känsla i kroppen eftersom jag och Jonas har fått spendera så mycket tid tillsammans nu. I princip varje timme sedan torsdag morgon HAHA! Easter is good for relationships :p

Vi fick ju avsluta påsken med över 8 h i bilen i går (ni som följer på snapchat vet) Trots att vi startade runt kl 10 från stugan var vi inte hemma förens efter kl 18. FÖRSTA TIMMEN GICK TYP I 10 km/h!! Det var sjuka bilköer eftersom alla skulle hem... Men jag och Jonas gjorde det bästa av situationen och hade ändå väldigt roligt ihop i bilen ;)

Nu idag - måndag - ska jag faktiskt jobba i butiken trots att det är röd dag. Eftersom jag brukar jobba helg men fick ledigt över lördagen tar jag igen det arbetspasset nu istället :)

Det ser ut att bli fint väder över Göteborg idag så är ni ute och gottar er på stan denna "helg-måndag" kan ni väl komma förbi och hälsa på? Precis som på lördagar är butiken öppen 11-15 och ligger som vanligt på Vasagatan 21 ;)

Precis som rubriken lyder är det verkligen back to reality som gäller idag... 100% från vår lyckliga lilla bubbla. Back on track med min svettiga morgoncardio på crosstrainern och även bra mat -följt av jobb och sedan styrketräning!

(Känns oerhört gött att komma tillbaka till gymmet dock, några dagars frånvaro gör susen för motivationen!)

First comes first:
Morgoncardio denna måndag!

NU KÖR VI

Gillar

Kommentarer

Marielle :)
Marielle :),
Du stråler! Ha en flott dag flotte 😊
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack snälla 😃 kramnouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229