Fitnessjulia approves: NOCCO PWO

innehåller adlinks från gymgrossisten

Godmorgon världens finaste läsare!

Det må vara regnigt väder i göteborg men jag har strålande nyheter till er alla: Hemligheten bakom de silvriga NOCCO-burkarna är nu avslöjad och det är med en stor tumme upp jag kan presentera nya NOCCO PWO för er!

Dessa härligheter kommer i två spännande smaker: Blue Raspberry och Cherry (alltså smak av blåbär och körsbär) och detta är en färdigblandad pwo-dryck på 250 ml som man enkelt slurpar i sig innan träningen för att öka prestationen.

Det som jag verkligen gillar är att man faktiskt varit lite sparsam med ingredienserna. Ofta ser man PWO-burkar som har en innehållsförteckning lång som en telefonkatalog.... vad är det ens i dem? I detta fallet är det motsatsen: Man har valt att enbart blanda i de väsentliga simulanter som faktiskt behövs och fungerar :)

JAG ÄLSKAR DET!

Ni som brukar läsa min blogg är väl medvetna att jag just föredrar att blanda min egen pwo för att själv kunna bestämma innehållet. Jag vill bara ha det som behövs och som det faktiskt finns vetenskapligt stöd för att det fungerar... Nocco tänker tydligen samma ;) Detta resonemang diggar jag starkt.

Den smak av dessa två jag tyckte bäst om var blåbär, den var lite mildare i smaken och otroligt lätt att dricka! Körsbär är också riktigt god men har en starkare och mer framträdande smak.

​Är ni taggade på att testa dessa goingar? Jag fick höra att Gymgrossisten just nu är exklusiva säljare till dem. Om ni handlar online får ni inte glömma bort att använda min kod: JULIA som ger er 100kr tillbaka vid ett köp över 500kr. -perfekt om ni ska köpa ett flak ju :) 

Kom direkt till de nya NOCO PWO HÄR (kostar 480 kr nu eftersom det är 20% off! Köp en proteinbar eller något också så kommer ni upp i 500kr och kan utnyttja min rabattkod)

- och glöm ej att använda min kod i kassan!! (mitt namn) Gäller bara tills 18/7 - alltså på måndag. 

Gillar

Kommentarer

lovalundin
lovalundin,
Älskar nocco, dricker det inför nästan varje match!!nouw.com/lovalundin
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
det är sjukt gott 😃nouw.com/fitnessjulia
Ola
Ola,
Skärp dig. Du är på väg att bli legitimerad dietist. Den enda ingrediensenden i burken det finns vetenskapliga belägg för är koffein.
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Det finns studier bakom koffein, kreatin, citrulline och beta-alanin 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229