Fitnessjulia: Älskar min morgoncardio!

Godmorgon världens bästa läsare!

Det är en tjej som är uppe tidigt idag ;) Vi har äntligen (...) nått den "berömda" patientfallsveckan på dietistprogrammet och kommer börja lite tidigare idag... Och jag är lite nervös hehe så kunde ändå inte sova längre. Klockan 05 kom jag ur sängen -morgonpigg dietist? Jag har ingen aning om vilka fall jag kommer få i dag och i morgon och det stressar mig lite. Planering är A och O för mig som ni säkert vet vid detta laget, men i verkliga livet sedan kommer jag inte ha allt för mycket tid att förbereda mig på patient /klientmöten oavsett. Jobbar jag kliniskt hinner jag läsa journal och remisser men jobbar som privat dietist är det ju första mötet med klienten som avgör vad vi jobbar vidare med...

För min del fungerar träning som medicin mot stress och grubblande tankar! Är det någon annan som känner samma? Det är träningen som får mig att rensa bland alla bilder i huvudet oavsett situation faktiskt :)

Jag älskar verkligen att träna på morgonen! Det har blivit en del i min "hållbara livsstil" - den jag vill syssla med livet ut för att ha en aktiv och hälsosam livsstil samtidigt som mitt inte och yttre mår bra. Såväl psykiskt som fysiskt.

Därför startar jag min morgon med en halvtimmes morgonträning och svettas lite innan en heldag på universitetet! Det kommer göra mig till en mer harmonisk och skicklig dietist ;)

GO girl!!

Gillar

Kommentarer

Emmaslivsstil
Emmaslivsstil,
Håller med! SÅ skönt att väcka kroppen med träning 😃💪🏻👌nouw.com/emmaslivsstil
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
verkligen det bästa 😃nouw.com/fitnessjulia
sarahj
sarahj,
Håller verkligen med. 😊 Ett träningspass på morgonen toppar verkligen allt. Dessutom känns det skönt när man väl har vant sig och kommer in i den vanliga morgonrutinen. Man får så mycket gjort då! nouw.com/sarahj
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
ja! håller med 😃nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229