Fitness

Fitnessfestivalen 2019

När det nästan känns som att man vuxit upp på mässan för fitness och hälsa blir det i princip tvunget att klämma in en ”sista gång” innan bebis kommer till oss.

Från 2011 har jag nästan oundvikligen arbetat på fitnessfestivalen, oavsett om den ägt rum i svenska mässan i Göteborg eller Stockholmsmässan i Stockholm. Jag har helt fantastiska minnen där från alla år, tävlingar och fina vänner.

I år äger fitnessfestivalen rum mellan den 6-8 december i svenska mässan - och jag och Jonas har beslutat oss för att åka upp! Vi myser gärna med våra vänner i nocco, Barebells och tyngre. Några specifika tider har jag inte (eftersom jag typ är i vecka 27 då och ganska gravid haha) men siktar på att vara inne på mässan i noccos och Barebells montrar vid lunchtid om det är någon annan som ska dit och vill ses? :)

Kommer vara några storlekar större på årets upplaga av fitnessmässan hehe

Jag har ännu inte löst problemet kring vad jag ska ha på mig.. men har planerat för större storlekar kläder :p

Det blir mysigt med en hotellweekend i huvudstaden, middag med team Barebells på fredagskvällen följt av den traditionella nocco-festen på lördagen! Nyktert för min del givetvis men ändå så roligt :D

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229