Fitnessfestivalen 2017 - 2 Dec

BLOGGINLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS I SAMARBETE MED GYMGROSSISTEN


.

Godmorgon finisar!

Fitnessfestivalen dag två drog direkt igång i 110% jämfört med fredagen. Högt tryck och mycket folk i princip hela dagen. Många roliga aktiviteter, mycket ljud, utställare och uppträdanden. Var lätt att vimla bort sig om man skulle kika runt lite hehe.. men det är sånt vi gillar också. Att gå runt och små-dansa lite bland folk som tränger, digga till atmosfären, mumsa på provsmakning av diverse bars och proteinkakor och bara njuta av eventet.

På tal om bars så bara MÅSTE jag tipsa er om mitt på allvar nya beroende. Jag trodde aldrig att den skulle vara så stört god som den var (!) Best Bars helt nya smak - Coated Crispy Cookie Dough - smakade verkligen som kakdegen i Ben&Jerry fast soft konsistens med ett krispigt mörkare chokladöverdrag med crunch som passade perfekt till! Kunde ej sluta äta dem alltså haha. vet inte hur många "hela bars" jag är uppe i totalt om man hade lagt ihop alla smakprover ;)

Ja det fanns mycket gott och roligt i Gymgrossistens monter denna lördag. Jag trivdes sjukt bra där och fick träffa massa fina läsare och följare! Tack alla som kommer fram :)

I vår monter samarbetade vi med ADD Ice cream. Tillsammans hade vi gratis våfflor med glass och diverse topping från Star Nutrition. Väldigt uppskattat av besökarna! Exempelvis kunde man toppa sitt goda med Sockerfri Sirap, Peanut butter och Hazelnut cream.

Jag var hos Gymgrossisten mellan 10-13, sedan Nocco från 13-15 och slutligen Gymshark!

Alltså LOVE till dessa proteinchips , 100 kcal per påse bara, men det vet ni sedan innan ;) mumsar ofta på dessa hemma, då de med ost-smak är mina favoriter.

Och de nya julsmakerna - limit edition. Det är juleskum och pepparkaka. Har varit omåttligt populära på mässan faktiskt så passa på att beställa hem om det är så att ni inte smakat dem ännu. Sjukt goda :D

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229