Fest

Firar tre år tillsammans med festmåltid

Hela lördagen osade av kärlek och mys-faktorer helt klart. Från sovmorgon, lugn start på dagen, vandra runt och kika i affärer tillsammans (just strosa är någon jag förknippar med helg!), samt lunch på Adams Café, sedan promenad utomhus, handlade tillsammans, förberedde middag, lyssnade på musik och avslutade kvällen med mys och en godispåse hihi.

Hur kommer det sig att vi är så söta då? Är det för att vi saknat varandra hela veckan? delvis. Beror det på att det är lördag (och att Jonas därmed har cheat day och får äta vad han vill) delvis. Men Hela sanningen skulle nog även innefatta en viss speciell dag som närmar sig... Det är nämligen så att jag och Jonas firar TRE ÅR nu på onsdag! Hel otroligt hur snabbt tiden har gått, men också långsamt. Dessa tre år är verkligen fyllda med många olika händelser och upplevelser. Känns ibland som vi alltid varit ett par.

Men så igår bestämde vi oss för att passa på med firandet. Passar utmärkt på en lördag som sagt ;) I förra blogginlägget såg ni oss handla. Nu ska ni få se vad vi gjorde av det:

Underbara rotsaker i ugn; Sötpotatis, vanlig potatis, morot, palsternacka, kålrot, gullök, zucchini och aubergine. MUMS. Ovanpå strösslade vi färsk rosmarin som vi har på balkongen :)

Till Middagen använde vi min favoritsås: Rödvinssås från Jensens. Jag värmer den bara i kastrull på spisen och rör runt varsamt innan tillagning :) Superenkelt.

Drömmens måltid! Detta är min tallrik... 1/3 hehe! Det var så sjukt gott så kunde nästan inte sluta äta ;)

Sedan avslutade vi hela kalaset med godis. Jag såg att några läsare diskuterade om jag hade ätit någon bakelse på Adams Café - då är svaret nej. Jag åt inte på Cafét. Varför? Jo för att jag dels bryr mig om min hälsa, man måste inte äta den typen av livsmedel bara för att det finns tillgängligt. Men också för att jag inte tycker att just bakelser lockar mig. Jag är mer en lösvikts-godis-tjej. Jag vill ha lösgodis. Då äter jag lösgodis :) Man måste inte frossa i allt, men man kan prioritera det man själv tycker bäst om. Lagom är liksom bäst :) Behöver inte vara all in på lördagar för att det skall vara bra lördagar.

Hoppas ni också hade en bra lördag!

  • Fest
  • 931 visningar
  • Nära Mölndal

Gillar

Kommentarer

carolineelfstrom
carolineelfstrom,
Mums och grattis! nouw.com/carolineelfstrom
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Tack så mycket 😃nouw.com/fitnessjulia
Ninna
Ninna,
sunt att du äter "onyttigheter" också som godis. favoriter?
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
jag äter det jag känner för 😊 nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229