tjejer, Fest, Samarbete med NailShape

Fint svep på volymfransar

Blogginlägget är i samarbete med Martina Lindmark, Nailshape by Sweden

.
Hon håller mig fin och hel, underbara Martina! Jag mår bra i hela kroppen efter en timme tillsammans med henne.
Efter att jag tog beslutet att åter använda mig av volymfransar upplever jag många fördelar. Det är magiskt att kunna sova lite längre på morgonen, känna sig lite piffig även på morgonpromenaden och att slippa rinnande mascara efter träningen och klumpar av mascara på kvällen. Sådan befrielse, TACK!

På min lediga onsdag gillar jag att unna mig själv lite piff, givetvis får hon mig att känna mig som ny igen. Nu har jag fylliga och fina fransar lagom till dagens förmiddagsmöte på sjukhuset :)

Som ni kanske vet har jag har möjlighet att erbjuda er HELA 20% rabatt vid bokning på sms till Martina på om ni uppger koden FITNESSJULIA20.


Är ni alltså sugna på ett par nya fransar (eller varför inte naglar!) från min tjej i kategori A rekommenderar jag er starkt att:
* smsa 0768-533661
* skriv ert önskemål och min kod
Så hjälper hon er!

Salongen ligger vid hållplats Stigbergstorget (typ vid Järntorget) som man kommer med via 3:an, 11:an och 9:ans vagnar i Göteborg :)

She’s amazing!!!

Gillar

Kommentarer

Emma
Emma,
Hej fina Julia! En snabb fråga, när du ska äta ris vad väljer du då? Vanligt jasmine, fullkorn, råris? Vad är bäst och nyttigast? Kram <3
Emma
Emma,
Hej fina Julia! En snabb fråga, när du ska äta ris vad väljer du då? Vanligt jasmine, fullkorn, råris? Vad är bäst och nyttigast? Kram <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229