Hälsa

Färggrann sallad i solen

Idag tänker jag inte spendera mer tid inomhus än nödvändigt. Det är fullkomligt strålande väder i Göteborg och jag njuter utomhus av solstrålarna :D

På förmiddagen låg jag ute på gräsmattan, framsidan av huset och när solen sedan flyttade sig gick jag först in för att tillreda lunchen som jag sedan åt på balkongen. Det är verkligen lyxigt att kunna sitta ute på balkongen och äta lunch i bikini... Känns som sommar.. Håller ni inte med?

Detta goda var min sallad idag: spenat, isbergssallad, tomat, gurka, morötter och hackad rödlök ovanpå!

Åt kidneybönor till salladen som jag strödde över sedan efter bilderna ;)

  • Hälsa
  • 3 327 visningar

Gillar

Kommentarer

amandaolinnea
amandaolinnea,
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Nikita
Nikita,
Hej finisen!

Jag är en glad och sprallig tjej som nyligen startat en hälsa&tränings blogg. Jag brinner för det och tycker det är svinkul att blogga. Därför hade det ju varit hur kul som helst att verkligen lyckas med bloggen och locka många läsare då jag vill motvera och inspirera andra.

Därför hade jag blivit hur glad som helst ifall du ville kika in på min blogg och kanske lämna en kommentar med lite feedback och tips med vad jag kan förbättra/vad som är bra? Jag ser ju att du har lyckats med din blogg, och att du har många läsare. Kan du dela med dig lite av vad du tror lett till din framgång? Hade verkligen, verkligen uppskattat det.

Tack på förhand, puss på dig.
www.nikitalindblad.isilife.se
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Hej 😊 Mitt tips är regelbundna uppdateringar, personlighet och bilder 😊 kram! och lycka till!!nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229