Fitness, Träning, Hälsa

Ett sent träningspass

Such a great workout!!!

-Inte långt från det bästa passet på länge om jag ska vara ärlig! ALLT fanns där: pumpen, energin, kontakten, kraften, det mentala och ett jäkligt gott humör. Jag har bara positivt att säga om gårdagens sena träningspass.

Det blev som sagt ett lite senare pass än först planerat, men det kan inte hjälpas. Jag och Jonas hade nämligen sovit sked i soffan under eftermiddagen efter en förmiddag ute på stan. Vi båda kände oss i behov av vila, närhet och värme typ efter att ha flängt omkring på ärenden och frusit rakt igenom själen. Härligt att då äga sin egen tid och ha möjlighet att själv bestämma :)

Vi laddade upp med riskakor, kyckling och nocco vid typ 18-tiden och brände senare av med ett magiskt pass. Jag upplevde att allt Verkligen stämde: från fotplacering och kraft i löpsteget under de uppvärmande 20 minuterna, till styrkan i dragen och kontrollen i pushen under övningarna. Kanske var det riskakorna, kanske var det vilan eller en kombination av samtliga som gav denna utdelning.

Riktigt roligt kändes det iallafall!

Jag började som sagt med löpning som gick bättre än på länge - Underbart - hade kunnat springa en mil där och då kändes det som men hade faktiskt andra planer ju ;)

Passet sedan gick ut på att träna rygg + axlar + triceps! Ett riktigt gött överkroppspass som både är en rolig kombination och som tenderar ge mig en rejäl egoboost. Det är något speciellt med just överkropp, det ger mycket mentalt upplever jag!

Jag började med sittande latsdrag med smalt grepp x 6 set, följde upp med sittande rodd smalt grepp x 6 set. Därefter fortsatte jag med drag-till-hakan med rak stång x 6 set (framsida axel) fortsatte vidare med Face-pulls med rep för baksida axel x 6 set.

Körde 6 set dropset för triceps x 3 och avslutade sedan passet med over-head roddar, enarms för nedre latsfästet. Totalt 6 set per arm även här.

Med löpning och 6 set på typ vardera övning tog det allt sin lilla tid, men med glad och positiv sinnesstämning tröttnade jag inte ett dugg. Dansade mig igenom passet och somnade sedan belåtet :)

Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Så underbart med såna pass!nouw.com/fitnessbyannabelle
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
verkligen 😃nouw.com/fitnessjulia
Daniella larsson
Daniella larsson,
åh, vad roligt att passet gick så bra, gjorde att man själv fick energi att träna! Du är en grym inspirationskälla!!
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack söta du 😃 kämpa på! kramis!nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229