Hälsa, Fitness i samarbete med Gymgrossisten

En vanlig veckohandling

Sådär-Ja! Nu är jag tillbaka hemma i lägenheten och har lyckats bära med mig kassarna hem också ;) Även om skafferi, kyl och frys inte direkt står gapande tomma blir det alltid mycket att bära känns det som. När man väl är i affären finns det så mycket "bra-att-ha" livsmedel inför veckan att det lätt drar iväg ;)

Jag har faktiskt plockat fram det jag handlat för att visa er hur en veckohandling kan se ut hos mig. Dock tillkommer alltid kompletteringar under veckans gång men detta kan ändå ge ett hum om vad jag äter för er som är nyfikna :)
- Detta är faktiskt ett önskat inlägg från en av mina läsare som kommenterade i morse!

Såhär kan det alltså se ut:

* mycket grönsaker i form av spenat, isbergssallad, zucchini, gurka, tomat och röd paprika. I kylen ligger redan morötter, gul paprika och i skafferiet finns både röd, gul och vitlök samt majs. I frysen finns wokgrönsaker, ärtor och andra grönsaksblandningar med broccoli och blomkål.

* proteinkällorna kommer mest från fisk och baljväxter. På bilden ser ni MCT-märkt torsk, tonfisk i vatten och kidneybönor. I frysen hemma ligger redan sojabönor, laxfiléer samt kycklingfiléer sedan innan och i skafferiet finns både röda linser, svarta bönor och kikärtor. Även naturell lättkvarg och flytande vita äter jag som animaliska proteinkällor tillsammans med mina kosttillskott som är gjorda på mjölk.

* kolhydrater som jag äter är havregryn, riskakor, parboiled-ris, potatis och sötpotatis. Nästan allt fanns redan hemma som tur var.. Blir tungt att bära annars ;)

* fett i form av avokado, lax och hela ägg.

* frukt i form av banan och äpple, ibland ananas om vi myser till det lite extra.

* övrigt: funlight, tuggummin, kryddor, light-läsk, taco-sås / salsa

Hoppas ni tyckte att det var ett givande och intressant inlägg :) nu vet ni mina vanliga livsmedel som jag använder genom att kombinera på olika sätt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229