Fest

En sån kväll ...

Lustigt det där med rutiner och traditioner.. eller vanor också för den delen.

I går när vi hade tränat klart i Alingsås kände jag och Jonas oss ordentligt hungriga, läs vrålhungriga. I bilen mot Göteborg till tonerna av diverse jullåtar gick tankarna febrilt kring valet av mat till kvällen. Söndagskväll också känt som mys deluxe. Vad skulle vi tillaga? Vi satt och pratade ihop oss medan bilen styrde mot maxi i Göteborg (ingen idé att storhandla frysvaror i Alingsås liksom även om det är kallt i bilen)

Jag ville ha något till kvällen som gick förhållandevis snabbt att tillaga och relativt enkelt. Givet att vi båda dels var väldigt hungriga men också att jag var tvungen att tillaga mat inför veckans arbetsdagar simultant med söndagsmiddag.. inte direkt så att denna planerare går och lägger sig utan förberedda matlådor ;)

Väl inne på maxi när jag gick runt bland frukterna och plockade till mig goda äpplen (nu till extrapris, tips!) clementiner och mina oerhörda favoriter sharon (!) Kom Jonas fram till mig, la en arm runt ländryggen på mig och sa: är du sugen på tacos? Hahaha ja givetvis var jag det. Fullträff faktiskt. Både oerhört gott och snabbt tillagat, fyller även kriteriet för söndsgsmys! Så fick det bli.

Det var definitivt en taco-kväll igår. Jag låg nämligen nyduschad i en nybäddad säng efter taco-kvällen och scrollade igenom instagram en sista gång: såg då på allvar 4 andra sällskap av vänner till mig som också åt tacos denna söndagskväll. FYRA sällskap i mitt flöde haha. Vi är lustiga vi människor med våra rutiner, vanor och traditioner.. mysiga och ganska lika på många sätt ;)

  • Fest
  • 1 232 visningar
  • Nära Heden, Göteborg

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229