TIPS, Hälsa

En lyxig Kvällsmat

Vi är ganska nyss hemkomna från gymmet.. Blev sent idag igen.. Och jag känner mig betydligt mer hungrig nu än igår. Det känns att jag just nu har lite kolhydrater i systemet! Trots detta blev det ett riktigt bra ryggpass och jag är nöjd och belåten över både resultatet och formen :) bara ynka sex dagar kvar nu och jag är ordentligt taggad.

Till kvällsmat bjuds det på en läcker och lyxig variant av gårdagens middag som Eva bjöd oss på. Underbar som hon är skickade hon med mig en ordentlig matlåda med nygjord kolja som kommer räcka större delen av veckan.. Ska man äta vit fisk i stora lass skall det minsann smaka bra också ;)

Så ikväll blir det örtkryddad kolja med fräsch sallad och kokt fänkål igen! HUUUR gott som helst verkligen, extra aromer och läcker touch till salladen. Mina smaklökar dansar tango ;)

Trevlig kväll bästa ni!

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Fin blogg du har! Ha en fortsatt kanonbra dag, kramen 💕 nouw.com/alvaalarssoon
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Tack så mycket! detsamma 😊nouw.com/fitnessjulia
nathaliandersson
nathaliandersson,
Hade du inte kunnat göra ett inlägg om dina tankar angående sportdrycker som Nocco, nutramino osv? När är det bra att dricka en sån och varför? För och nackdelar typ 😊 hade varit intressant att höra din åsikt om detta 😊nouw.com/nathaliandersson
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
jo visst 😊 nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229