En annorlunda fredagkväll

Hej bästa ni!

Många av er sitter säkert uppkrupna i tv-sofforna där hemma och myser (lite avundsjuk är jag kanske) men som ni vet jobbar Jonas ganska mycket kväll och nätter varav det kan bli ensamt för mig här hemma. Ikväll är en sådan kväll.

Totalt uttråkad till döden och minimal lust att spendera fredag kväll själv begav jag mig till gymmet! Jag kände att något vettigt kan jag ju ändå fördriva tiden med ;)

Så på Krokslätt har jag nu varit i 1,5 h haha! Det var förvånansvärt mycket folk för att vara runt 21-21.30 en fredag kväll liksom... Däremot ytterst få tjejer förutom mig då ;)

Jag bestämde mig för att köra ett mixat "gott och blandat"-pass för att få upp humöret. Det blev biceps, triceps, rygg och lite rumpa på slutet. Kroppen gav bra respons med både skön pump och bra kontakt! Självklart blev humöret bättre nu än innan jag stack hit ;) Detta beslut var såå bra.

Jag körde följande övningar:

* lats pulldown med rep i cablecrossen x 6 set
* triceps pulldown med rep i cablecrossen x 6 set
* biceps curls med 10-kg hantlar x 5 set
* biceps hammer curls med 10-kg hantlar x 3 set
* triceps push back med 6-kg hantel x 4 set per arm
* dubbel biceps curl med 20-kg stång x 4 set
* hantelrodd med 17.5-Kg hantlar x 5 set per sida
* gobletsquats med 20-Kg kettlebell (20 reps x 5 set)
* stela zumomark med 20-kg kettlebell (15 reps x 5 set)
* kickbacks 20 reps x 3 per ben

And then I was done! Kändes skönt att mata igenom kroppen och utnyttja tiden. Jag visste ju att jag inte direkt behövde stressa hem så jag tog mig tid att köra precis det jag ville på gymmet :)

Nu ligger jag istället i sängen, nyduschad och nöjd med en behaglig och tillfredsställande känsla i kroppen! Fredagen blev grymt bra tillslut och nu ska jag mysa med en film :)

Natti natti finisar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229