Efter jobb kommer gym

Inlägget innehåller ADLINKS
Samarbete med Gymgrossisten

Handen på hjärtat: Ja jag känner mig lite trött nu. En hel dag på jobbet avklarat och faktiskt för lite sömn på sömnkontot. Inte helt önskvärt men jag längtar ändå efter träning. Jag vilade i går givet att vi skulle ha familjedag (se middagen i förra inlägget) och med det sagt vill jag inte vila idag. Vill träna rent kroppsligt men känner mig lite trött bakom ögonlocken haha.

Dock kan jag anpassa passet lite tänkte jag. Anpassa det efter förmåga. Oftast blir det rätt bra när man väl kommer dit och sätter igång. Det är sällan (skulle i princip säga aldrig) som jag ångrar ett träningspass och väldigt sällan känner jag mig trött väl inne på gymmet. Transportsträckan dit kan vara kämpig ibland. Även motivationen att komma iväg.. speciellt om man hamnat gött i soffan. Vi alla råkar ut för det. MEN man kan inte frångå tillfredsställelsen efter ett pass ;) Och det är precis den känslan som är min dragningskraft.

Jag står därför just nu och laddar inför gym. Har min fina shaker i turkos-blå som jag fylld med två skopor bcaa med ferraribilar-smak (min favo just nu) samt en skopa leucine och två skopor citrulline malate. Detta är ju min klassiska mix jag dricker inför varje träningspass. I princip alltid. Okej alltid.

Efter träningen äter jag 40 gram gröt och 1 dl Ultimate hydro whey (choklad är min favorit av dessa) nom nom nom.Vill ni testa några av de länkade produkterna i inlägget kan ni ange koden "SOMMAR" och få 20% rabatt. samt fri frakt :)

NU KÖR VI!

Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
isabelkensson
isabelkensson,
Hej fina du! Jag tänkte bara säga att jag har startat igång en Veckans blogg-tävling där jag på söndag kommer lyfta fram en blogg som jag tycker förtjänar lite extra blickar. Du har chansen att synas på min blogg med en beskrivning och motivering till varför jag valde just dig, en direktlänk till bloggen samt mina favoritbilder från din blogg. Du får gärna vara med, finns under kategorin "Veckans blogg", kram på dig! <3 nouw.com/isabelkensson
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229