Fest

Drömmer om framtiden, hälsar på Alingsås och kräftskiva

Ibland får man låta sig sväva iväg lite, bara lätta från marken och insupa alla positiva känslor som faktiskt rymms i en mänsklig kropp. Det är härligt att få känna sig ung, fri och levande. Min nya inställning är att inte låta det gå allt för lång tid innan jag påminner mig om detta igen och igen.

Ni vet att jag har/ har haft vissa orosmoment och åskmoln som lurat över huvudet på mig ... men det verkar som de drar vidare förbi, att orosmolnen lättar och att saker och ting löser sig. Vi har haft en magisk helg i min hemstad Alingsås och låtit positiva drömmar om framtiden ge oss ny kraft och energi.

Vi promenerade längs Gerdska strand och sjön Gerdsken där jag alltid badade som barn. Det är verkligen ett magiskt område, speciellt nu när projektet att bygga "Sjöstaden" med sina magiska lägenheter börjar bli färdiga. Framför ligger restauranger och en strandpromenad med nybyggda bryggor, bänkar och badplatser. MAGI säger jag bara. Här vill vi bo när vi flyttar tillbaka till Alingsås och drömmarnas stad med närhet till grönska, natursköna områden, en mysig småstad med trähus och caféer.

Lördagskvällen spenderades hemma i barndomshemmet med god och generös kräftskiva som mamma och Jio anordnat. Mamma fyllde år i onsdags och nu var det dags för släkt och nära att fira henne ordentligt. Det blev en toppenkväll i bra sällskap, god mat och dryck och fina presenter!

Jag älskar att denna årstiden för med sig trevliga och goda traditioner som kräftskiva, något vi avnjutit årligen hela livet.

Under kvällen bjöds det först på aptitretare bestående av hemmagjord gubbröra i små tunnbrödsrullar och champagne. Till bords fick vi Västerbottenpaj, bröd med smör och ost, romsås, aioli, och goda kräftor. Efter maten blev det ostbricka med brie och blåmögelost och kex. Avslutningsvis en frisk hallongrotts-paj! NOM NOM!

​​

ÄLSKAR kräftskiva!! Och grattis mamma, ett år äldre, klokare och oersättligt värdefull. ​

  • Fest

Gillar

Kommentarer

artist
artist,
Vad mysigt!nouw.com/artist
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Verkligen 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229