Fest

Drinkar på Bar Himmel Göteborg

Ljuvliga, underbara Lill-fredag mitt i veckan!
Jag pratar förstås om gårdagen, tisdagen, som först innebar en heldag på jobbet för att sedan följas upp med mycket skratt, drinkar och musik på kvällen. Precis som en fredag mitt i veckan! Vi kan med andra ord tacka nationaldagen för många saker... vår grundlag och ledighet ;)
På jobbet igår höll jag en av mina bästa föreläsningar hittills tror jag. Tycker verkligen att målgrupps-anpassningen blev spot on. Innehållet, som jag modifierat lite, blev också en succé och de 45 åhörarna som kom var intresserade och engagerade. Jag hade verkligen kul där uppe och förhoppningen, och min egna upplevelse, är att åhörarna hade det också :) Det blir bara bättre och bättre desto mer jag föreläser eftersom jag nu testat alla olika varianter av föreläsningar och fått de flesta av frågor, mött mängder av olika människor och hanterat diverse situationer. Behöver givetvis inga stödord och kör mer på the current flow! Riktigt bra kändes det nu när cirkeln gått ett varv och jag hållit föreläsningar på SÄS i ett år. KUL!
Som fin uppföljning på en bra arbetsdag mötte jag på eftermiddagen upp min pappa och syster (!) i Göteborg. Älskade Lisa är åter i väst från sina juriststudier i Uppsala och ingen är gladare för detta än storasyster. Otroligt tacksam att träffa henne igen.
Planerna för kvällen var storslagna.. FOO-Fighters på Ullevi (!!!) men först lite drinkar och snack på trappan vid Bar Himmel.

Otroligt mysigt med kvalitetstid tillsammans med mina fina. Känns riktigt härligt att sitta en solig kväll ute i stan och dricka vin, så ledigt och ljuvligt!
Träffade även följare där som kom fram vilket var kul :)

Fina, fina lillasyster!

  • Fest
  • 1 530 visningar
  • Nära Mölndal

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh vad mysigt! nouw.com/happym
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229