tjejer

Det första jag gör när jag vaknar

Godmorgon finisar!

Klockan ringer trots ledig dag från skolan.. Men jag behöver tid för självstudier. Jag plockar ut mina extra ljudisolerande öronproppar som jag skaffade mig i Miami och rullar ur sängen. Anledningen till öronproppar är lilla Lowa, vissa tidiga mornar tenderar hon att bli oerhört "pratig".

Det första jag sedan gör när jag vaknat är att hämta en kall, god, Nocco (favoriten är päron) ur kylen och krypa upp i soffan. En liten stund för mig själv innan dagen drar igång.. Jag bläddrar igenom instagram, Facebook och snapchat samtidigt som jag smuttar i mig lite koffein. Det är verkligen en stund på dagen jag värderar högt!

Tänkte säga att det var avkopplande, stilla stund men nej.. Lilla bebis Lowa gör mig sällskap och kräver kärlek och uppmärksamhet efter ca 3 minuter haha. Älskar henne!

Jag hade nog inte klarat av att ge full kraft på cardion utan denna life saver. Älskar hur kropp och huvud kommer igång med hjälp av lite koffein haha! ( Hitta dem här: NOCCO BCAA FLAK / NOCCO BCAA STYCK) 

Nu blir det till att mysa en liten stund till innan cardio väntar på mig och frukost.. Idag är det en väldigt special dag ur matsynpunkt vilket jag berättar mer om sedan ;) stay tuned..

Gillar

Kommentarer

Maria
Maria,
Vad är det för öronproppar du har? 😊 Jag bara måste hitta några som är helt ljudisolerade, haha.
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
http://www.oronpropp.se/25-par-moldex-sparkplugs-med-hog-dampning-snr-35-db.htmlnouw.com/fitnessjulia
Magdalena
Magdalena,
Vad skönt att se att man inte är ensam som har upptäckt hur skönt det är att sova med öronproppar. Själv sover jag alltid med öronproppar. Sover så mycket bättre och djupare när jag slipper störande ljud. Tycker att det blir så tyst och skönt när man har pluggar in öronpropparna riktigt djupt i öronen. Har till och med öronproppar på mig även om det är helt tyst när jag ska sova.
Jag har också samma sorts öronproppar som du länkade till. Hur sköna som helst. Helt klart de bästa jag har testat.
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
visst är det 😃nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229