Träning, Fitness, tänkvärt

Dedication is key

Ibland måste man bara bestämma sig.
Att tycka om träning är inte riiiktigt samma sak som att känna motivation för att dra dit. Jag kan ställa mig i ledet här. Jag tycker både om att träna, känslan när jag kör och efter att jag genomfört ett pass. Tycker om tanken kring att vara en aktiv person och vill se mig själv som vältränad. Ändock finns inte alltid motivationen att dra till gymmet där. Det är som att de ena känslorna inte drar åt samma håll som den "mysiga" personen i mig och alla tillhörande känslor. Den del av mig som gärna har tid hemma med familjen, pysslar fram en mysig måltid och bara umgås.

Det är i ambivalenta stunder som dessa jag i spelar upp "för- och nackdelar", "vinster och förluster", i huvudet och för mig själv. Oftast när jag gör detta så vinner träningen - för det finns inte mycket negativt eller förlorande delar i delar att bege sig till gymmet och träna. Mest vinner man ;)

I går kväll var en liknande situation då vi legat och lapat sol hela dagen, njutit av god mat, bra sällskap och grill. För att hinna till gymmet innan läggdags var vi tvungna att dra liite tidigare än annars nödvändigt vilket jag själsligt satte mig emot. Jag tycker det är svårt med avslut och vill gärna umgås så mycket som möjligt. Älskar umgänge med familj och vänner. MEEN å andra sidan finns det inte lika mycket tid till gym i Grekland kommande vecka, och vi mår bra av att träna. Klart vi ska träna. Jag vill ju det, också.

- och så blev det! Träningen vann när jag staplade upp min lista i huvudet. Vi hade ändå umgåtts hela dagen och klockan var ändå närmare sju på kvällen. Blev otroligt stolt och nöjd över mig själv så fort jag klev innanför dörren till gymmet. Det kändes magisk bra att träna igenom benen på en ca timmes pass med hög intensitet. Fanns definitivt mycket kraft att hämta efter den fina dagen och goda maten. Me Like. Går rakt in i musklerna :)

Jag körde både knäböj, zumo-squats, utfallssteg, stela marklyft och liggande legcurls i maskin. Ca 10 reps per set x 5 set per övning. SOOO SOO GOOD. Vilket jäkla pass jag fick till i går kväll, helt över förväntan, och det fanns mycket att hämta i både kropp och själ. Ren Magi.

Som sagt: Det finns mycket att hämta i ambivalenta lägen. Det gäller att reda ut begreppen för en själv. Gällande träningen är det oftast så att man bara behöver börja: Om man börjar blir det bra. Finns få saker att förlora med det. Det svåraste är att komma ur soffan eller ut ur huset ;)

Gillar

Kommentarer

saraleo
saraleo,
Superbra inlägg!!!! SÅ fin är du dessutom, KRAMIS ❥
nouw.com/saraleo
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack söta 😊nouw.com/fitnessjulia
nooralinnea
nooralinnea,
wow så bra skrivet!!!😇nouw.com/nooralinnea
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack snälla 😊 nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229