Hälsa

Dags för praktik!

Godmorgon finisar!

Jag sitter just nu som en blöt hund på bussen mot Borås och södra Älvsborgs sjukhus. Det har blivit dags för praktik och jag är både lite nervös och taggad... Har hört mycket bra om praktikperioden från andra ställen så tror och hoppas att det blir samma för mig.

Varför är jag blöt då? Jo jag tänkte vara lite hurtig i morse och klämma in ett cardiopass utomhus. Ungefär halvvägs började det blixtra ovanför mig och desto längre jag gick desto närmare kom jag åskan. Tillslut gick jag bokstavligen IN i en vägg av regn haha. Det vräkte ner från ingenstans och ovädret var precis över mig. Fick därmed erkänna mig besegrad, småsprang till närmaste hållplats och tog skydd där ;)

Trots överraskad av vädret är jag på bra humör. Bussen som jag åker med är otroligt mysig med nedsläckt tak och typ "nattlampor". Kan enkelt spendera en timme såhär på morgonkvisten ;)

Tur man ändå inte hade smink haha! Fördelarna med att jobba inom vården antar jag ;)

  • Hälsa
  • Nära Bollebygd

Gillar

Kommentarer

Emma
Emma,
Fast det är klart man kan ha smink inom vården. Jag jobbar som undersköterska och är snart färdigutbildad sjuksköterska och det är absolut inga problem att ha smink på jobbet. Varför skulle man inte kunna ha det menar du? Det man ska passa sig för är ju naglar, smycken och sånt. Kram
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
ja det får man 😊 nouw.com/fitnessjulia
Lisa
Lisa,
Hej Julia. Vad tycker du är bättre att äta, nötter eller godis? Självklart nötter är ju bättre än godis men de har ju en hel del kcal och fett i sig. Jag pratar om en större mängd nu. Hade tänkt byta ut påskgodiset till nötter istället. Det är ju inte direkt så att man går ner i vikt av att äta nötter heller, så. Hahha.
Emma
Emma,
du har ju svarat på frågan själv haha.. nötter är bättre men kalorimässigt är de lika energirika. 😉 jag tycker du ska satsa på nötter just för att de är innehåller så mycket bra grejer. socker innehåller ju i princip bara socker. tror säkert julia tänker samma kring det då hon undviker godis.
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
nötter innehåller betydligt mer näring än godis 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229