tänkvärt, Träning

Dagens motivation!

Godmorgon finisar!

Hoppas ni fått en god natts sömn och känner er redo för dag 2 denna vecka! Själv kände jag ett sug efter träningen.. alltså efter arbetsdagen.. sekunden fotsulorna mötte sovrumsgolvet.

Jag vilade från träningen igår vilket verkligen gjorde gott. Hade faktiskt gått runt och känt mig liite sliten i kroppen och nästan lite svullen. Tenderar hålla lite extra vätska vid stress. Det kändes helt rätt att ägna måndagen åt annat än träning, som att fixa i ordning hemma, ta hand om mig själv, hårinpackning, ja annat viktigt här i livet ;)

Minns förr när jag nästan var rädd för att vila, trodde det var destruktivt. Tänk om jag visste förr hur tvärt om det egentligen är. Visst att det är stor skillnad på någon som ständigt tycks ha ursäkter eller förklaringar till att skippa träningen - den personer gör inte de största resultatet - men en tränande individ som håller en aktiv livsstil och utövar en sport behöver vilan för att utvecklas och hålla.

Hehe drar allt en poseringsrunda då och då fortfarande, tycker fortfarande det är sjukt kul! ;)

Så gårdagens vila skapar dagens motivation. Jag riktigt längtar till gymmet i eftermiddag och att få svettas lite. Åt på bra under gårdagen... ganska mycket mat och mycket kolhydrater. Exempel: ett helt paket riskakor bara för att det är gott och snabb mat till hjärnan när jag tänker (filade på dagens kommande föreläsning)

- tror på ett bra pass idag!

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
jag hade helt ok sömn, hoppas på bättre ikväll 😉 skönt att du kännde ett ordentligt sug efter träning 👍🏼💪🏼 Ha en fin dag 💛nouw.com/belliblonkan
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
önskar dig det också! kramis 😊nouw.com/fitnessjulia
Zuzanna
Zuzanna,

Wow vilken fin form du har!! Har själv precis börjat träna och din blogg är verkligen motiverande! 😊

nouw.com/zuzanna
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack snälla du 😊 Kul att du tycker det!nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229