Dag 3 - överkroppen känns bättre

Hej fighters!

Jag traskar just nu i hög lutning på löpbandet här på Almedal och på något vis lyckades klockan dra iväg återigen. Nya standard för oss verkar vara att hänga här mellan 19-21 jämt typ, och ännu är inte cardion över ;) Jag ska dock inte sprida negativ energi här på bloggen för jag är inte ens fylld av sådana känslor. Jag är fasiken GLAD!

Det är dag 3 på utmaningen att förändra / förbättra fysiken till Tyngre Classic 4 i Solnahallen den 15-16 oktober och redan känns det bättre. Kroppen svarar oerhört positivt på den ökade mängden mat. Trots flera hundra kalorier mer känner jag mig torrare och hårdare än någonsin typ (!!) Då ska man inte heller sticka under stol med att musklerna dessutom är betydligt mer fyllda redan nu. Dag tre bara!

Störst skillnad ser jag på gymmet under träningen; det blir ett riktigt bra gensvar i musklerna som blir härligt uppumpande. Älskar det!

Ännu har bara överkroppen fått sig en omgång: rygg i måndags, axlar i går och armar + mage idag. Jag tycker i alla fall att det syns en skillnad! :D

Dagens träning bestod av mycket superset och dropset gällande armarna. Tillslut kändes triceps som sin dubbla storlek och biceps var så blodfyllda att jag för ett ögonblick trodde att de skulle sprängas ;)

Men vi börjar ändå närma oss nästa tävling med stora kliv och då gäller det att jobba för att förändra. Med mera mat kommer också mer träning. Vi vill fylla mig inifrån och riktigt jobba in mat och näring i muskulaturen. Vi önskar oss inte ytlig fyllnad under huden - formen måste ändå vara bra, det är som sagt tävling.

Med detta sagt är det alltså följande som gäller: 100% intensiv träning, mera cardio och pulshöjande träning OCH mer mat! Egentligen väldigt hälsosamt och redan dag 3 av 28 känner jag mig starkare och fylligare.

Så spännande detta!!

Så när min cardio här på löpbandet är över väntar ytterligare mål mat hemma innan sängen och upp i morgon igen. Jag startar varje dag med cardio och formbilder till Niro som dagligen håller ett vakande öga på min fysik och form. Behövs justeringar ser han det och det är också därför detta är så roligt, han är lika engagerad som jag ;)

Hoppas ni också tycker det är roligt och spännande!

GIRLPOWAAAAH

Gillar

Kommentarer

Debbi
Debbi,
Hej Julia!

Jag är väldigt sugen på att införskaffa mig ett par gymsharktights 😃 Behöver ett par svarta tights till i min samling, så vilken modell skulle du rekommendera? 😊 viktigt för mig är att de sitter snyggt i rumpan!! Höjer motivationen enorm för att kunna kriga vidare för en ännu snyggare fysik 😉
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Hej Debbi! Ja de är sjukt fina verkligen, älskar GYMSHARK 😉 De jag har på mig på bilden är sjukt snygga i formen och plattar inte alls till rumpan. Dock tenderar de att bli lite genomskinliga när man böjer sig framåt osv men jag besväras inte så mycket av det. Man kan alltid köra överkropp i dem 😃 för snyggt sitter dem! Jag har st xs i den 😊 nouw.com/fitnessjulia
ellauusvoog
ellauusvoog,
Kan du inte göra en frågestundnouw.com/ellauusvoog
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Har tyvärr inte tid med det just nu, men kolla in min youtube från senaste frågestunden (är två avsnitt, ca 45 minuter långa) så kanske några av dina frågor ställs - och besvaras 😊nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229