Dietist, Hälsa

Cause it’s Friday baby

Good morgon mina fina!

Det är fredag- och ni vet hur glad jag blir då. Hela dagen ingjuter löften och kommande sovmorgon, kvalitetstid med familj/vänner, extra tid till träning x flera, god mat och ledighet. Mmm njuter. Det är fredag.

Min vecka har gått snabbt men känts lång. Den har varit fyllt med intryck och diverse uppdrag på mitt jobb. Att arbeta som dietist på ett akutsjukhus innebär att slutenvårdsarbetet snabbt kan komma att ändras. Vissa dagar har man ingen aning om vad som väntar.. det som är spännande ;) Jag som kärt Montessoribarn är även van att lägga upp mitt eget arbete och trivs med oplanerade dagar, även om det blir lite stressigt ibland.

Så med mina sqrubs i högsta hugg springer jag i kulverten mellan vår byggnad och sjukhuset.. inte konstigt man lyckas få in så många steg per dag. Ändå bra med ett aktivt jobb tycker jag, ur hälsosynpunkt! Underlättar även att hålla formen hehe.

Igår hade vi APT hela förmiddagen varpå jag fick lite vila och även möjligheten att glida runt i mina vanliga kläder ;)

Nu till helgen har jag planer med familjen, så mysigt! Min familj kommer hem och hälsar på och jag skrek typ rakt ut när hon berättade det: nästan det bästa jag hört på länge. Tiden går så fort och helt ärligt känns det väldigt länge sedan vi var i Stockholm tillsammans.

Mina planer är att få in extra mycket träning (läs promenader gånger flera + styrkepass på mitt hemma gym) samt god mat hos Mami. Efter att ha hållt goda rutiner hela veckan med matlådor är det strax dags för mina ”extra tillfällen” ;) Älskar det hihi.

Gillar

Kommentarer

IsabellePettersson
IsabellePettersson,
Fina du, hoppas du får en fin fredag!! nouw.com/isabellepettersson
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Detsamma fina du 😊nouw.com/fitnessjulia
lexi
lexi,
Dina första rader bara går i mitt huvud, längtar tills härlig sovmorgon och allt annat också såklart!!nouw.com/lexi
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Ja så är det <3nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229