Cardio o clock!

Godmorgon världens bästa ni!

Hoppas ni hade en bra måndag och en bra start på även denna vecka :D Jag kröp faktiskt i säng ganska tidigt igår för att vinna några extra timmars sömn hihi. Det väntar en längre dag på universitetet med 2 olika obligatoriska moment och till detta krävs fokus och även förberedelser med matlådor ;)

Just idag är det 12 dagar kvar till nästa tävling och jag känner mig väldigt glad och fokuserad. Formen känns bättre än någonsin och träningspassen går oerhört bra! Jag har massvis av kraft och energi 12 dagar ut haha, sjukt nice!

Såhär tjusig och nyvaken ser jag nu ut när jag ska göra morgoncardio - cause it's cardio o clock!

Jag startar oftast varje dag med lite träning. Vi pratar dock inte om enorma mängder, verkligen inte, en halvtimme räcker fint :) Det är ett bra sätt för mig att vakna till liv, aktivera kroppen, svettas bort nattsömnen och kickstarta hela systemet. -känns oerhört hälsosamt och härligt faktiskt!

Eftersom jag har en crosstrainer ståendes i vardagsrummet kan jag träna i sporttop oavsett årstid.. Känner mig badass då ;) Ser folk utanför fönstret i tjocka, varma kläder och här står jag varm och flåsandes på min träningsmaskin haha! ( läs om min maskin HÄR)

Efter morgonträningen väntar dusch och en god frukost samtidigt som jag fixar det sista till matlådorna. Jag har ris som ska kokas bland annat!

NU KÖR VI - kickstartar tisdagen på bästa sätt

Gillar

Kommentarer

Nettan
Nettan,
wow vilken magrutor 😊 Vilken inspiration du ärnouw.com/nettan
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack 😃 kram nouw.com/fitnessjulia
Elin
Elin,
Hej fina Julia, jag har en liten annorlunda fundering, men som jag själv haft problem med. Det är så att när jag går på diet och tränar hårt så försvinner min menstruation helt och undrar ifall även du haft/har problem med detta som kör på så hårt? Undrar isåfall om du har något råd kring detta och om du märker någon skillnad på dig när det gäller hormonerna? Jag kan även känna mig lite "känslokall" när jag dietar, är det något du också känt av? Tacksam för svar 😊 lycka till på tävlingen, du strålar!!
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Det kan vara ganska vanligt hos hårt idrottande atleter att menstruationen försvinner. Det finns ett tillstånd som kallas LEA = Low Energy Availability. Det handlar kort om att det man får i sig inte räcker till för att suppporta både den hårda fysiska träningen och den hormonella balansen i kroppen. Om detta händer dig kan du försöka öka ditt intag av kalorier/dag för att kunna stötta träningen men också kroppen 😊 Ta hand om dig, kramnouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229