Hälsa, Träning, Fitness

Cardio hemma på crosstrainern

Svettiga hälsningar från crosstrainern denna söndag! Jag gissar att det inte undgått någon att jag har en snygg crosstrainer hemma i vardagsrummet, sjukt lyxigt. Det är ju inte alltid man har lust att gå till gymmet och hänga med alla andra människor.. hellre trampa på i sportig outfit (typ sporttopp) hemma istället!

Jag har nyss bränt av hela 50 minuter på maskinen tittandes på serier... magiskt. Blir väldigt engagerad varpå tiden går förvånansvärt fort. Tittade på maskinen vid typ 18 minuter, 35, 42 och 48 minuter. Noggrann som jag är och smått OCD ville jag givetvis nå ”hela minutertal” och avrunda uppåt. Någon som är lika?

Jag går förresten i säljtankar gällande denna grymma Bowflex Maxtrainer M5. (Dyr kille på 25k från början hehe) Om det är någon som är intresserade så hör gärna av er på mail: fitnessjulia@outlook.com
—> Jag är öppen för prisförslag i och med att jag använt den :)


I övrigt har förmiddagen spenderats med lite uppdateringar av faktakunskaper inom mitt område nutrition, slipat lite på cv samt hunnit med en skön morgonpromenad i solen också. Snart kommer Mami på besök vilket blir trevligt :) Tur jag hann med ett svettigt träningspass idag denna söndag!

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
superlyxigt med en crosstrainer hemma! 😃 Det ska bli ett mål senare i livet då jag inte bor på 30 kvm 😅nouw.com/belliblonkan
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
verkligen drömmen 😃 ja lite större än så kan behövas hehe 😉 nouw.com/fitnessjulia
clara
clara,
Åh skulle också vilja ha en sån! Eller kanske ett helt hemmagym 😍 claratoll.se
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Ja ett gym i källan hade vart grymt 😃nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229