Hälsa, Träning, tjejer

Busy butterfly

God morgon finisar och välkommen till en ny vecka!

Ingen måndagsångest här inte, behöver inte ha en i och med att jag alltid försöker få mina veckor precis som jag vill ha dem. Uppskattar att ha ledighet på helgen, ”frihet” om man så vill, men sedan vill jag också tillbaka till strukturen och rutinerna. Någon som känner som mig?

Jag har faktiskt haft en väldigt lyckad helg. Produktiv också. Hann med både kvalitetstid med min familj, mig själv och vänner. Vilket kombo! I går var det verkligen full fart med städning, matlagning, iväg och umgås med min frisör och vän Johanna Nilsson och sedan direkt vidare till Almedal. Det var rena turen att jag hade lite proteinpudding och nocco i väskan så att jag orkade gymma så sent på kvällen en söndag ;)

Little busy butterfly

Jag om någon älskar att ha mycket att göra i och med att det stimulerar mig. Upplever att situationen kräver det bästa av mig, min fulla potential som arbetsmyra. Däremellan kan jag tänka mig ha helt avslappnade och lugna dagar också ;)

Men i går kväll blev det ett intensivt, sent pass på Almedal: med Superset deluxe. Jag valde att ha kort vila och varva tre övningar i taget för att spara tid.

Jag körde baksida axlar, utsida axlar, triceps och biceps.. lite av ett ”restpass” att avsluta veckan med. Kändes som övningar jag var sugen på och orkade på kvällen. Dessutom fungerar de lite som ett ”reset” inför nya veckans alla träningspass.

Det är dags att ladda om inför en ny vecka och jag är verkligen redo! :D

Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Himla bra jobbat!! nouw.com/alicemalmstrom
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack snälla 😃 nouw.com/fitnessjulia
sofiebacklund
sofiebacklund,
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
hihi tack 😃 nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229