Busslivet deluxe

Jag ligger (ja ligger hehe) skönt i min breda, stora, mjuka singelstol med utfällbart benstöd på övre plan i bussen påväg mot Göteborg igen! Jag har fått en extremt skön plats här och njuter verkligen till max. Otroligt välbehövligt att få lite tid ifred och faktiskt bara få koppla av :) det är dessutom gratis wi-fi här som kan komma väl till pass nu efter en helg i Oslo... Lär ju bli dyrt för mig som uppdaterat så mycket här på bloggen, på instagram och snapchat :p

Jag ska vara ärlig med att jag redan nu saknar ihjäl mig efter alla Goa vänner i Gymshark-familjen... Men jag har fått en rejält stor dos ny motivation och kraft inför kommande träning. Jag är nämligen nu extremt sugen på att få komma iväg till gymmet och köra ben, men det får väl helt enkelt vänta tills vi är tillbaka i Göteborg ;)

Som färdkost har jag Coca-Cola zero (standard) och även färdiga aminosyror som jag blandade till på hotellrummet innan jag stack mot bussterminalen. Ni förstår hur noga jag faktiskt är med mina kosttillskott även på resande fot! Dessutom har jag riskakor med mig som jag köpte här i Oslo (älskar verkligen riskakor av någon anledning)

Känner att det behövs lite energi (plus the burrito från igår) inför dagens benpass som väntar mig hemma sen! ;)

  • 3 599 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229