Bikini fitness posering med Niro

Igår hade jag en oerhört bra stund på gymmet faktiskt! Har nog aldrig skrattat, kämpat, svettats och haft mer av fighting-face på samma gång någonsin innan :p Det var definitivt ett tufft träningspass tillsammans med Niro de la Rua - ingen tvekan om saken men samtidigt oerhört lärorikt och givande.

Redan efter vårt första SET axlar kände jag hur de blev mer fylliga och lite tyngre att lyfta till huvudet för att rätta till hårsnodden... Det måste ändå vara ett gott tecken? ;)

En del utav målet med projektet "förbättra fysiken" inkluderar just bättre axlar än sist varav jag måste jobba mer på dem. Niro tog tåget från Uddevalla för att ge mig en rejäl genomgång av övningar att köra och tekniker att utföra dem på. Jag skolas om; jag ska lära tillbaka mig lite i bodybuilding-träning igen efter ett år av styrkelyftsinspirerad träning. Viss träning bygger mer styrka och viss träning kanske optimerar just volym mer (även om styrkelyft självklart också bygger muskelmassa, inget snack om den saken)

Efter ett oerhört intensivt och tufft, men roligt axelpass där framsida, utsida och baksida berördes körde vi cardio - DÄR HAN STOD OCH TITTADE PÅ MIG! Jag sa ju det i inlägget igår HAHA. "Han kommer säkert hålla koll på mig -.-" och det gjorde han minsann... Men ska vi göra denna satsningen ska den göras ordentligt och helhjärtat. Dessutom känns det skönt med hans stöd och support. Vi pratade mycket samtidigt och jag tycker att vi klickar bra :)


Efter träningen väntade lite matlådor innan vi drog igång poseringen. Vi berörde både kvartsvändningar och I-walk. Granskade och finslipade vinklar. Diskuterade strategier och bra knep att ta till på scen. Niro är rejält påläst på reglerna och har ett bra öga för detaljer gällande posering. Dessutom gillar han koreografi så detta blir spännande ;)

Känner mig nöjd med vad vi kommer plocka fram!

To be continued

Gillar

Kommentarer

malinjohaanssons
malinjohaanssons,
Alltså dra mig baklänges vad snygg du är !
Hoppas du får en toppen dag, kram!<3
nouw.com/malinjohaanssons
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Å tack snälla 😃 detsamma, kramis! <3
nouw.com/fitnessjulia
Linnea westman
Linnea westman ,
Du är så jäkla grym! Oavsett hur det gick på sm så kommer du alltid vara en vinnare, oavsett om du får en titel och en pokal så kommer DU vara en vinnare. Jag avundas din kunskap och hur väl du känner din kropp. Du är så fantastisk glädje spridare och av att bara läsa dina inlägg får mig att vilja springa till gymmet och kämpa mot mina mål.
Jag önskar dig STORT lycka till, Till din nästa satsning upp och rocka scen och visa vilken jäkla super star du är! ⭐️🌟
Kramar och sköt om dig 😊
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Å tack söta du. Behöver höra detta då och då så uppskattar enormt mycket att du skrev det 😊 Blir verkligen rörd av dina fina ord.. tack tack fina du <3 nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229