Träning, tjejer

Benpass med mycket kraft!

Fortsätter nöta-nöta-nöta på fysiken.

Tränar både för att forma och skulptera min kropp utefter en uppsatt målbild, men också för att må bra och stärka mig själv fysiskt och psykiskt. Det är väldigt skönt att dra iväg till gymmet och få träna igenom kroppen med bra musik i lurarna, en fin outfit on point och glädje inifrån och ut. Gårdagens cheatday gav mig extra mycket energi för att trycka igenom ordentligt, bara win win. En trevlig dag i går och fortsatt välmående idag! :)

Mitt upplägg med 90/10 fungerar verkligen för mig. Tycker att formen håller sin fin, att jag fortsätter prestera i arbete och inne på gymmet samt mår bra och får vara delaktig i mysiga och goda kvällar med familj och vänner. Ja, en god rutin på vardagen och lite extra mys på helgen är perfekt :)

Har storlek small i alla seamless-kläder.


Även detta pass blev det många set och varianter på utfallsteg. Jag har en nyförälskelse till utfallen och sättet det aktiverar både ben och rumpa. Upplever att utfall träffar rumpmuskeln väldigt bra och ger bra resultat. Älskar det.

15 kg per sida idag, både när jag kör med ena foten på bänk och när jag kör vanliga utfall.


Körde även stela marklyft med stång, liggande legcurls för baksida lår i maskin och avslutade med hipabduktur för en isolerande övning för rumpan :)

Gillar

Kommentarer

linneahornback
linneahornback,
Wow, så duktig du är! You go girl 😍nouw.com/linneahornback
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Tack söta du 😃nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229