Graviditet , Bebis2020

Bebis rutiner

God morgon på er finisar!

Jag har nyss blivit väckt av världens mysigaste känsla; nämligen att min lille pluttis har puffat på mig, kommunicerat och gosat runt lite extra mycket. Det hör till vanligheten numera att han vaknar i samband med att ljuset tränger in i sovrummet. Vid ca 7-tiden är han en liten vaken bebis som rör sig och håller på - det FINNS inget mysigare. Jag är ledsen att säga det - men jag har inte i mitt liv upplevt något bättre än detta. Hoppas så innerligt att alla där ute som önskar få barn också någon gång kommer få det.

Egentligen är det tidigt att känna bebis redan. Jag kände redan i början av vecka 18 vilket är ovanligt för förstföderskor. De säger att man normalt känner vid vecka 20-25 med första barnet då barnet är större och starkare. Beror även på moderkakans läge. Egentligen kände jag nog ännu tidigare, mer som fladder, men mina tarmar brukar normalt kännas mycket varpå det var svårt att särskilja det ena från det andra. Från vecka 18 var jag dock stensäker på att det var han! :)

​Bebis rutiner är återkommande och jag kan nu känna av hans mönster. Vad det verkar som är han mest vaken dagtid (?) vilket jag hoppar håller i sig under graviditeten och även efteråt haha. Kan ju vara så att han rör sig på natten utan att jag märker.. vem vet :) 

Men rutinerna ser ut ungefär såhär:

* 7-8 tiden
* 13-14 tiden
* 16-17 tiden
* 21-22 tiden 

BEBISEN DÅ, mamma älskar dig redan så mycket, perfekta pluttis <3 

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh va underbart😍nouw.com/tildablanksvard
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229