tjejer, Hälsa, Grebbestad

Båttur med katten

Semestern startar helt LJUVLIGT!

Det gick mycket bättre att åka bilen denna gång. Även om hon fortfarande skriker kändes hon lugnare, låg mer still och bara klagade hehe. För mig är det viktigt att det blir så bra som möjligt för min lilla bebis. Bilfärden är ju tyvärr ett måste när vi alla ska ut till kusten flera dagar. Nytt för denna resa var att vi tog en 20 minuters paus då hon fick gå fritt i bagageutrymmet och vila lite, det blev bra, rast för oss alla.

När vi väl kom fram till Grebbestad var hon åter vid gott mod. Vi tre möttes av doften av hav, sol, lätta moln, måsar och mjuka bohuslänska klippor. Magi. Vi packade över våra väskor i båten och fortsatte vår färd ut mot ön där familjens sommarhus ligger. Lyckan i hjärtat är total.

Jag ÄLSKAR västkusten och havsluften!

Även denna gång tyckte lilla Lowa att båten var bättre än bilen. Skriker ingenting. Mycket mer tillfreds trots att det brummar, gungar och blåser. Hon ville dock ut och kika runt i båten först, orientera sig och svalka sig i vinden och sköna fläktarna från havet. Inte åka bur. Efter en stund ute i vinden var det dock inte lika spännande längre men fortfarande ok. Hon nöjde hon sig med mammas knä resten av färden.

Så mycket mys framför oss!

Gillar

Kommentarer

alicejarsenholt
alicejarsenholt,
Det ser så avkopplande ut!👌nouw.com/alicejarsenholt
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Det är det.. magiskt 😊nouw.com/fitnessjulia
emmabergendahl
emmabergendahl,
Alltså kattälskare som jag också är, vilken underbar liten tjej du har! 🐈😍nouw.com/emmabergendahl
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Ja hon är underbar 😃 nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229