Hälsa, Träning, tänkvärt

Bästa starten på dagen!

Mmm ljuvliga, underbara morgon. STOR skillnad från gårdagen då jag var stendöd på grund av sömnbrist. En riktig zombie faktiskt. (Se tidigare blogginlägg)

Efter jobbet i går gick jag raka vägen hem och lagade middag för att sedan totalt slockna ovanpå en bäddad dubbelsäng med överkast, filt och prydnadskuddar. Fint. Jag tenderar sova som bäst så; mätt och belåten, rätt spontant och lite hursomhelst.

Jag hade grundat ordentligt med 3 stekta ägg + 140 g stekt lax med citronpeppar som jag serverade med 6 st kokta färskpotatisar, lite extra salt och peppar samt kvargsås. MUMs. Till efterrätt åt jag best-bars (HAHA!) och somnade som en riktig baby. Trygg, lugn och med stillad hunger. Sov 3 djupa timmar precis sådär uppepå sängen innan Jonas kom hem från jobbet och möttes av en tjej, relativt återställd från tidigare natt, på gott humör.

Idag tackar jag över makter för natten jag haft. Lowa har inte stört mig.. vad jag vet - hade öronproppar .. och jag kunde somna om i bra tid trots att jag sovit efter jobbet. Rena drömmen! Mår verkligen mycket bättre idag och känner mig taggad på livet rent allmänt :D

När alarmet gick igång vid 05 i morse kände jag mig fit for fight och gjorde mig i ordning riktigt snabbt hemma. Så fort att jag även hann med en morgonpromenad innan bussen mot jobbet! Fick alltså bästa starten på dagen och tillbaka liiiiten glimt av den rutin jag egentligen älskar som mest. Morgonpromenad när ingen förutom jag är vaken, svårslaget.

Bara jag, morgonsolen, fåglarna och ljuvligt väder. Älskar detta!


Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Snyggt jobbat! Älskar morgonpromenad⭐️⭐️
nouw.com/faronsson
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack 😃 älskar det!nouw.com/fitnessjulia
Emelie
Emelie,
Vilken härlig start på dagen! 😊
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
verkligen - den bästa 😊 nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229