Bästa starten på dagen!

I morse slog jag upp mina blå redan klockan 07 och såg hur solen fullkomligt strålade in genom de stora, vita trä-persiennerna. Direkt blev jag sugen på att gå upp och aktivera min dag... Men min sambo är inte riktigt lika pigg på morgonen som mig ;) Dessutom har han fått ont i halsen så han är en liten sjukis just nu :(

Jag började med att dricka lite energidryck på balkongen för att få en stund för mig själv (samtidigt ge Jonas chansen att vakna) Men efter en halvtimme då jag uppdaterat mig om vad som händer hemma och han fortfarande sov bestämde jag mig för att träna!

Jag gick ger till gymmet, pluggade in lurarna och brände av 40 minuter på crosstrainern där nere - så otroligt skönt! Har allt saknat min crosstrainer hemma ;) sedan tog jag en svalnade dusch, kokade en kopp svart kaffe på rummet och satt och njöt i solen medan Jonas vaknade till liv.

Detta måste varit en av de bättre mornarna faktiskt. Att få lite puls, svettas och träna följt av att njuta i solen med morgonkaffe! LJUVLIGT!!

Nu blir det hotellfrukost :D

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
Så snygga naglar!nouw.com/belliblonkan
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229