Basövningar på benpasset!

Innehåller ADLINKS, samarbete med Gymgrossisten

Vad gör vi? - Nu kör vi!

Söndag, ordentligt med mat under lördagen, godis, mycket sömn och därmed perfekta uppladdningen inför ett bra benpass. Det är lite av en tradition för oss att träna ben på Iron Works på söndagar. Det är liksom optimalt :)Är det något jag verkligen vill så är det att utvecklas på ben och rumpa. Underkroppen är 50% av kroppen och har en betydande del för helheten på fysiken. Förra sommaren tyckte jag att mina ben var lite "för små" relaterat till min egen idealbild. Då är det bara till att fortsätta bygga och kämpa vidare, mot sin drömkropp :)

Jag satt vid borden i gymmet och sippade på min shaker. Jag laddade upp med lite Bcaa + Citrulline Malate och sedan kände jag mig redo :D Det är förresten upp till 50% på aminosyror nu om ni följer länken HÄR .

Satsar fullt ut på ben och rumpa nu! Knäskydd hittar ni HÄR / Lyftarskor hittar ni HÄR

Jag körde följande övningar idag:

* Började med marklyft. Började med uppvärmning med stången, då körde jag stela mark med bara stången varvat med frontböj med stången. Ca 10 reps + 10 reps + 10 reps x 3 varv.
* Jag jobbade mig upp från 20 kg, 60 kg, 80 kg, 90 kg och upp på 100 kg.
Sedan hade jag arbetsvikten på 3 set x 3 reps med 100 kg marklyft,
* Fortsatte med knäböj. Körde 10 reps x 3 set frontböj med 20 kg
* Därefter körde jag 4 set x 8 reps med 70 kg i knäböj
* Fortsatte med utfallssteg i smithmaskinen. 10 reps per ben x 5 set.
* Sittande leg extensions (framsida lår) 10 reps x 5 set.
* Avslutade med sittande hipabduktur för utsida rumpa. 20 reps x 4 set.

Ett jäkla bra pass alltså! prova det själva om ni vill och återkom hur det kändes :D Givetvis kan man anpassa vikterna högre / lägre beroende på vart du är :)

Att köra marklyft, knäböj, utfall, framsida lår och utsida rumpa tar på krafterna. Kände mig otroligt nöjd, men trött, efteråt. Jag satte mig och mumsade gröt (40 g) med 1 dl Ultimate Hydro Whey inne på gymmet... hinner inte hem innan jag måste äta ;) Är det någon som känner igen sig? Då är det i alla fall smidigt med kosttillskott som man enkelt kan ta med sig. Väl hemma blir det middag :D

Gillar

Kommentarer

Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Grymt pass 😊 nouw.com/victoriarodjevi
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229