Bara jag och stången

Det är konstigt egentligen... Hur träningen kan påverka en inifrån och ut. Det blir nästan lite heligt för mig att träna på morgonen eftersom jag verkligen mår så mycket bättre efteråt.

I morse när jag bloggade från sängen var jag i valet och kvalet om jag verkligen skulle sticka iväg och gymma eller ej. Det är naturligt att känna sig lite seg när man är nyvaken - men jag var hela tiden medveten om att det bara är upp till mig att välja.

Jag väljer själv och jag vet hur bra jag mår av träningen.

Så därför begav jag mig till gymmet med packad gymväska, ett glatt humör och taggat psyke: HÄR SKA DET LYFTAS!

Eftersom jag kom till gymmet relativt tidigt kunde jag direkt få en stång och påbörja mina marklyft. Det blev ganska tunga vikter idag eftersom jag kände mig stark i musklerna och fokuserad i psyket. För mig är det nämligen viktigt att både huvud och kropp är on point om jag ska ge mig på tyngre vikter.

Arbetsvikt blev 90 kg idag :D

Att få spendera morgonen tillsammans med vikterna och stången var verkligen skönt. Jag fick rensa tankarna och systemet innan dagen börjar.

Det är bara jag och stången - och vår tid är nästan helig :)

Det blev uppvärmande set på 60 kg - 70 kg - 2 set på 80 kg och 5 set på 90 kg idag!

Tekniken kändes bra de första 4 seten på 90 kg men det sista setet var tyngre ;) Men det gör också att jag taggar till lite extra haha!

Medan jag fortfarande hade tillgång till stången fortsatte jag med höftlyft (fast plockade av 10 kg). Det blev 6 set höftlyft med 80 kg vilket ger en sjuk kontakt i rumpmusklerna (!!)

Avslutningsvis körde jag även liggande lårcurl i maskin för hamstring. Det har blivit lite av en favorit för mig faktiskt ;) Här kör jag alltid 12-15 reps och gärna fler set. Det blev totalt 6 set här också.

Innan jag lämnade gymmet ville jag självklart få in lite mage också - mitt fokusområde 2016 tillsammans med baksida lår ju!
-Jag körde en ny övning där jag hänger i ställningen och sedan lyfter upp benen med böjda knän. Med knäna upp vrider jag dem sedan från sida till sida... SÅ JOBBIG! Ska absolut visa er med video och bild någon dag snart ;)

Gillar

Kommentarer

BeYourDreams
BeYourDreams,
Go hard or go homenouw.com/beyourdreams
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
elinnstrom
elinnstrom,
Galet snygg Julia! 😃nouw.com/elinnstrom
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
tack så mycket 😃nouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229