Baby im back!

Hej fighters!

Det är oerhört glada hälsningar från gymmet denna kväll. Jag har inte varit på Almedal på en vecka exakt idag och redan i morse kände jag ett sug efter gymmet. Äntligen. Det var faktiskt precis min plan... Vänta och vila tills suget kommer tillbaka.

När jag verkligen kör skiten ur mig under en period och pressar, pressar, pressar mot ett specifikt mål kan det tendera att bli lite "urladdning" när målet väl är nått. Detta hände efter tyngre Classic 4 och jag har verkligen behövt en liten paus från träningen. Jag uppskattade mina 4 veckor men det tog på krafterna, vilket egentligen visade sig först efteråt när man fick lov att känna efter ;)

Men redan i morse när jag stod på crosstrainern kände jag direkt hur sugen jag var på att gymma igen. Det spelade ingen som helst roll att vi hade en lång dag i skolan - motivationen och suget höll i sig! SÅ HÄRLIGT och precis så som det ska vara :D

Man ska må bra av att träna och flödar endorfinerna i hela mitt system, fasiken så underbart ;)

Baby im back! Axlar och mage idag i mina nya Gymshark-tights med hög midja (sculpture leggings size 'small)

Det är oerhört mycket glädje nu för min del och jag är glad att jag lyssnade på mig själv och väntade tills suget kom tillbaka. Nu känner jag verkligen att träningen är för min skull :)

GIRLPOWER - SHOULDERS - ABS - LOVE IT -NU ÄR DET BYGGSÄSONG! 

​Innan träning: ​2 skopor citrulline malate + 10 g EAA melon + 5 g leucin + 2 kapslar agmatine
​Efter träning:Lean protein blåbär hallon ( 1 dl) + 10 g glutamine powder

(namnen är länkar) 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229