tjejer, Träning, Fitness

Axlar och mage med Lisa!

I morse när jag vaknade mådde jag mycket bättre och därför orkade jag också äta ute med min familj. Äta mat klarar jag ju alltid hehe ;) Dessutom är jag extra kär i våra helger och att få mysa med mina viktigaste personer i livet.

De senaste åren har påverkat mig mycket och är det något jag verkligen fått ökad insikt i är hur viktig familjen är. Jag prioriterar min familj betydligt mer nu än förr. Tycker att jag både mår bra och utvecklas mycket i deras närvaro. Jag har fått större insikt i att människor tycker och tänker olika, vilket också gör att jag fungerar bättre med människor i helhet. Man lär sig alltid något av andra om man är beredd och villig att ta emot det!

I och med att jag dels mådde bättre idag, och fyllt på med extra mat under gårdagen, (och idag med generös portion grillat på stan) beslutade jag mig för att hänga på Lisa på gymmet. Kör man relativt försiktigt och "lagom" gör det mig bara gott. Det är skönt att få röra lite på sig och träna igenom muskulaturen. Jag har i dagläget vilat sedan i onsdags.

Med det sagt genomförde jag och Lisa ett grymt bra axel-och magpass på Fitness 24/7. Jag provtränade där och blev ändå positivt överraskad. Många har sagt lite si-sådär omdömen om gymmet, men helt ärligt så dåligt är det inte ;)

Som sagt tränade vi axlar och mage tillsammans. Vi körde följande övningar:

* Började med sittande axelpress i smithmaskinen där vi ökade oss upp till en tung arbetsvikt. Reps-intervallet låg på 10-12 st. Totalt 6 set.
* Därefter fortsatte vi med baksida axel (bild ovan) Face pulls med rep i cabeln. Reps mellan 12-15 st x 6 set även här.
* Sedan var det hantellyft i sidled som gällde. Vi jobbade med 10 reps + 10 reps x 2 och sedan vila. Detta gjorde vi i tre omgångar.
* Därefter körde vi liggande situps på bänk. 8-10 reps x 4 set. TRO MIG Lisa är sjukt stark i denna övning, hade till och med 5-kg extra viktplatta ;)
* Avslutningsvis körde vi sidocrunches med stång. Sida till sida (med stången fastsatt i marken som en pendel) Vi körde 12 reps x 3 set. En bålövning som dessutom aktiverar axlarna. Perfekt!


Det var ett riktigt bra och roligt pass tillsammans med världens bästa syster. Tycker vi tog det lagom lugnt för min del utefter mina förutsättningar.

Hon flyger nästa vecka till Kroatien på välförtjänt semester och därefter tillbaka till Uppsala för en ny termin på juristprogrammet. Kommer verkligen sakna henne så mycket :( Det är något speciellt med just en systersrelation <3

Gillar

Kommentarer

Ninna
Ninna,
Familjen är nog viktig, inte kan man väl leva fitness100%?vara annat i livet också. Vilken fitness24/7 går du på? Tränar också där, varit supernöjd nu i över 3år
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
så är det nog 😊 jag testade bara 24/7 vid ullevi och tränar inte där annars. nouw.com/fitnessjulia
Erika
Erika,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229