Träning, Fitness

Årets upplaga av Fitnessfestivalen 2019

I samarbete med Nocco och Barebells.

Vilken helg vi haft!

Känner mig lycksalig; att få ha så fina vänner och möjligheten att uppleva allt detta roliga. Nocco har som tidigare nämnts fyllt 5 år och som en del i Nocco-familjen har vi firat rejält. Montern var fylld med människor, tror det pratades om 75+ ambassadörer och utöver det även monterpersonal, ... helt sanslöst drag med andra ord!

Jag känner mig stolt över min egen prestation faktiskt om jag får säga det själv hihi. Tre dagar i Stockholm med FULLT ÖS vad det gäller att stå, gå och dansa. Hög musik och mängder av människor att prata med. Att jobba på mässa är vanligtvis tufft för vem som helst hehe, tänk då gravid i vecka 28 ;) Men det har gått hur bra som helst!

Alla kompisar har regelbundet frågat mig hur jag mår, erbjudit sig att hämta mat eller dricka, om jag vill sitta eller få hjälp att bära - sånna gosingar! Riktigt godhjärtade. Nästan så att jag känt mig ”mer” gravid här än annars i min vardag! På jobbet, hemma i rutinerna, i kollektivtrafiken eller på gymmet är det inte direkt någon som erbjuder sig att avlasta mig. Jonas vet ju att jag fortfarande klarar mig väldigt bra och inte har ont någonstans. MEN det kändes både mysigt och roligt att få lite extra uppskattning och stöttning. Jag kände mig lite extra viktig detta år som gravid ;)

Alltså vilken helg! TACK bästa Jacob för alla fina bilderna :)

Det är med stor tacksamhet som vi checkar ut från Fitnessfestivalen, team Nocco och team Barebells.

Både jag och Jonas har sett Fitnessfestivalen som ”den sista anhalten” innan bebis kommer, vilket gör det hela mycket verkligt att nu vakna upp måndagen efter. Jag menar; att planera och förbereda för en sån här helhelg på mässa och hotell tar ju sin tid och kräver sina förberedelser. Det har på slutet tagit delvis fokus från bebis för en stund (men absolut inte helt för jag tänker på honom hela tiden haha).

Nu när helgen ligger bakom oss är det bebis som är nästa stora händelse - den största - och det känns med ens så nära! I går var det 90 dagar kvar tills beräknat förlossningsdatum. 12 veckor. 3 månader. INGENTING! Helt sjukt ändå! Eftersom rekommendationerna angående att gå över tiden har ändrats kommer jag maximalt vänta honom i 13 veckor.. sen kommer han. Max 13 veckor. Helt obegripligt nästan.

Om ca 12 veckor blir vi föräldrar och livet kommer för alltid att vara förändrat med en egen liten son som vi kan kalla vår. Mäktigt är det. Jag är så himla glad över att vi bestämde oss för att åka upp över helgen och verkligen ta tillvara på allt-allt-allt som hör fitnesslivet och fitnessfamiljen till. Jag har varit en del av den i snart 10 år. Jag och Jonas träffades genom denna värld, vi har fått så mycket vänner på vägen och upplevt massor. Det var inte mer än rätt att göra detta nu för vem vet när vi kan göra det igen, även om livsstilen och träningsintresset givetvis alltid kommer vara en stor del av vårt liv.

Återigen; tack för alla lyckoönskningar och gratulationer i helgen. Vi uppskattar det så mycket. Nu är det dags att get real på hemmaplan och förbereda för att lilla plutten ska komma till oss <3 Min lilla älskling!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229