Använder dygnets alla timmar

Många kanske tror att sista veckan innan tävling blir lugn och innebär att man varvar ner, kör lätta pass osv.. Så kör inte vi. Här är det all in, hela vägen med tunga pass och successivt mindre carbs med mer vatten ;)

Målet är nu att kroppen lugnt och metodisk ska tömmas lite på glykogen - men inte allt för mycket och inte allt för snabbt. Samtidigt vill vi uppnå ett stadie där kroppen släpper mycket vätska i samband med att vätskeintaget är så pass högt. Detta kommer sedan leda till en torr look när vi väl byter strategi och börjar fylla på kolhydraterna igen närmare tävling och då samtidigt dra ner vattnet lite!

Igår hade jag verkligen en fullspäckad dag.. I och för sig även idag. Som ni säkert läste på bloggen i går var det tidig uppstigning för mig som gällde med posering och formkoll med Niro runt halv sex på morgonen. Därefter blev det cardio på crosstrainern, frukost och skola mellan 9-15. Efter skolan tog jag alla förberedda matlådor, packade träningsväskan och åkte till Stigbergstorget för att fixa tävlingsnaglarna hos Maria Fransson (se inlägg igår på resultatet!)

Vi var klara hos Maria lite efter kl 19, varav Niro redan väntade på mig på Almedal. Det var bara att springa vidare till vagnen - mumsa torsk och ris rakt ur lådan på en full vagn samtidigt som jag laddade om för gym. Väl på gymmet började klockan närma sig åtta på kvällen... Här avvänder vi definitivt dygnets alla timmar till vårt projekt som nu är på sluttampen!

Klockan 20 igår kväll drog vi alltså igång mitt sista, tunga ryggpass inför Tyngre Classic 4 tillsammans med Niro. Ni kan förresten se lite klipp från passet på min snapchat: Juliaeliasson1.

Det var lite blandade övningar denna kväll med mycket fokus lats och djup. Vi körde ganska tunga roddar och köttade på rätt rejält! 6 dagar ut och allt räknas!

När vi väl var klara med vårt pass var klockan nästan tio på kvällen ... Och då väntade cardio också ;) Niro gjorde dock vad världens bästa coach gör och körde cardio bredvid: Löpband i högsta lutning och hög hastighet i 20 minuter där man ska pressa med hälarna i varje steg för att aktivera rumpan. Svettigt och jobbigt värre men det går lättare när man är tillsammans !

Slutligen satt vi som glada och trötta krigare i soffan på gymmet och åt medhavda matlådor 1 och 2 innan det blev dags att bege sig hemåt igen. Hemma väntade äggvita och formkoll plus posering innan jag äntligen fick sova. Efter klockan 00 någonting... Och idag börjar det om, fast istället för naglar fixar jag håret ;)

Som sagt: vi använder dygnets alla timmar


ps. Min favorit EAA från Chained Nutrition hittar ni nu för HELA 30% rabatt via länken HÄR. Bästa smaken är lätt melon. - passa på nu när den bara kostar 167 kr.. rena rånet ju :p

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229