Hälsa, tänkvärt, Träning

"Allt går om man vill"

-HEJ! Jag kickstartar min morgon med cardio!

God morgon mina fina. Hoppas ni sovit lika gott som jag. Sov som en sten, helt ärligt. Stensov i natt efter första arbetspasset denna vecka. Ibland blir det så för mig, om jag har mycket att göra och stora fokusområden; hjärnan snurrar på högvarv både av kreativitet, ansvar och en skvätt prestationskrav. Då tenderar jag att bli liite extra trött fram emot kvällen. Lösningen på den situationen är att somna tidigare, släcka lampan i tid och stänga ner onlinevärlden.

Efter regn kommer solsken sägs det och efter trötthet kommer energi. Mina batterier är åter laddade och jag är redo för nya utmaningar.

Ibland kan jag känna mig smått avundsjuk på de personer som fyller sina dagar och veckor med träning och onlinecoaching. Rätt gött ändå. Lägga upp sin egen arbetstid helt efter egna preferenser och träna när det passar en själv. I min situation har jag inte mycket att välja på för att få ihop det.. mellan 06.20 och 17.20 är det transport till och från Borås och arbete som gäller, varje dag i veckan.

Lösningen för mig är som ni vet att träna cardio 45 minuter innan bussen och träna styrka ca 1-1.5 h efter bussen ;) Allt går om man vill hehe.

Gillar

Kommentarer

alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Härlig morgon!!nouw.com/alicemalmstrom
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
verkligen 😊nouw.com/fitnessjulia
amras
amras,
Vilken härlig morgon!nouw.com/amras
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229