Fitness i samarbete med Gymgrossisten, tjejer

All grey everything

Godmorgon finisar!

Det är torsdag, fortfarande innan lunchtid men jag är redan uppe och snurrar för fullt. Det är nämligen så att det vankas förmiddagsträning för min del idag. Jag vaknade fylld med motivation, träningsglädje och energi - självklart vill jag utnyttja situationen ;) För min del väntar ett lunchpass bestående av axlar och mage!

Kanske har mitt träningssug att göra med mina 4 nya, snygga fler leggings från GymShark? Det är mycket möjligt. Jag kände mig riktigt stilren under gårdagens benpass på almedal. All Grey Everything, sjukt nice faktiskt :)

Dressed top tip toe with Gymshark. Förutom mina vitaAdipower lyftarskor då ;) Älskar att träna i just lyftarskor under mina benpass eftersom kontakten blir mycket bättre då.

Jag har storlek small på alla mina kläder (Top, linne och tights)


Gårdagens benpass har, tro det eller ej, redan satt sina spår hos mig. Jag känner redan träningsvärken komma krypande i hamstrings och rumpmusklerna är sådär härligt närvarande på något vis. Ni vet när man på riktigt känner dem när man går. Extra roligt ;)

Jag började gårdagens pass stela marklyft med hantlar. Körde 15 reps x 5 set. Därefter gick jag direkt vidare till stående kickbacks, 12 reps x 4 set per ben utan vila mellan seten. Direkt fortsatte jag till sittande leg extensions för framsida lår. Även här försökte jag hålla i mig i "högre volym" trots högre vikt.. det gick väl helt ok. Jag hamnade på 10-12 reps per set men ville samtidigt pressa upp tyngden mot nya vikter! Totalt körde jag 5 set leg extensions.

Sedan fortsatte jag med liggande kickbacks i maskin: 15 reps x 4 set per ben. Direkt fortsatte jag med liggande lårcurl: 15 reps x 4 set och avslutade sedan med ytterligare en övning för baksida lår: sittande lårcurl. Där körde jag 12 reps x 4 set.

TRO MIG: Trötta ben efteråt men en skön känsla i hela kroppen :D Det är precis vad jag eftersträvar även under dagens pass... en härlig och go känsla i både kropp och huvud. Träning kan vara fantastiskt <3

--> Idag provar jag ytterligare ett par nya tights! De med turkos linning :D Sjukt snyggtSker i samarbete med gymgrossisten och gymshark

Gillar

Kommentarer

hannagothberg
hannagothberg,
Ha en grym torsdag 😃 KRAMIS!nouw.com/hannagothberg
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Detsamma finis 😃nouw.com/fitnessjulia
hannajanssson
hannajanssson,
Hej Julia! Undrar mest hur du behåller din träningsmotivation? Om jag själv har en svacka så kan jag inte få mig själv att åka till gymmet och fortsätta äta cleant.. Är verkligen en allt eller inget människa så undrar om du har tips på hur man kan förändra det?nouw.com/hannajanssson
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Hej! alltså i ärlighetens namn har jag inte motivation jämt. Ibland kan det bli så att jag stannar hemma från gymmet men oftast åker jag faktiskt dit ändå trots omotiverade känslor. Jag vet med mig sedan tidigare att det verkligen alltid känns bättre om jag väl kommer dit. När jag väl är på gymmet är jag ju sällan omotiverad 😊 Det finns inga lätta svar på din fråga men försök hitta knep som fungerar för dig. Jag själv använder min målbild som drivkraft och så fort jag kommer iväg brukar det ändå lösa sig 😊 kramnouw.com/fitnessjulia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229