Äkta Gymglädje!

Hej finisar!

Jag kan snurra tio tusen varv runt jorden av den eufori som just nu spelar i mitt system. Det är en salig blandning av endorfiner, självförtroende, välbehag och glädje i mig efter dagens avslutade träningspass. FASIKEN SÅ SKÖNT!

Trots en långdragen skoldag utan surf på mobilen var kvällens benpass min vän på riktigt. Att jag ens masade mig iväg hit till gymmet idag är förvånande med tanke på hur jag kände mig förut - men nu efteråt är jag oerhört tacksam.

Efter filminspelningen i lördags morse har jag haft sjuk träningsvärk i hela kroppen. Då körde jag verkligen ett 3 timmars helkroppspass. Men trots träningsvärk i the posterior chain lyckades jag få ut maximalt idag också.

Som sagt; självförtroendet är åter högt efter ett pass med bra muskelkontakt, uthållighet och styrka! Varje dag är ett steg framåt :D

Helt lila idag ;)

Vad körde jag för övningar idag?
* liggande kickbacks i maskin med viktmagasin: 15 reps per ben x 4 set
* liggande lårcurl för hamstrings: 12 reps x 5 set
* sittande leg extension (framsida lår) 15 reps x 3 set ||
följt av 5 reps + 5 sekunder vila + 5 reps + 5 vila x 3 set
* sittande benpress: 12 reps x 3 reps
* sittande leg Curl (hamstrings): 12 reps x 4 set + superset med stående kickbacks utan vikt
* stela marklyft med 20 kg hantlar: 15 reps x 3 set

Och efteråt gick jag 20 minuter på löpbandet i lutning 10 och hastighet 4.5 km/h! Det är skönt att få gå ur musklerna lite också tycker jag och pressar man lite extra med hälarna i uppför-lutningen aktiverar man rumpan lite extra ;) Så sätt på en partylåt och traska i ett lagom högt / skönt tempo några minuter och känn dig som en äkta queen. 100% Gymglädje!

No one does it better than you;)

  • 4 340 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229