tjejer

Airport fun

Jag fyller 23 år (!!) nästa vecka och det ska vi fira på bästa sätt; nämligen med semester, lata dagar i solstol med bok, promenader längs stranden, svalkande dopp i poolen, lyxiga drinkar och bufféer med god mat. YEP I’m happy!
Just nu befinner vi oss på Landvetter och gör oss redo för att gå på planet mot Grekland, Skiathos, efter en trevlig stund på flygplatsen. Vi har redan hunnit kika på parfymer och godis i kingsize, köpt ett par nya solbrillor sådär spontant och käkat lunch. Perfektion. Äkta flygplats-aktiviteter!

Flygturen tar ca 3 timmar och jag ska försöka sova lite på planet tänkte jag.. och börja på min skönlitterära bok. Minns typ inte när jag läste en bok bara för att det är kul ;)
Innan vi åkte till flyget hann både jag och Jonas med att gymma på morgonen och städa lägenheten. Jag tränade mage och axlar då vilket känns skönt nu när det blir mycket resande. Vårt hotell ligger lite avlägset centrum uppe på en klippa vid havet så jag gissar att transfern dit även tar lite tid. Skönt vi hunnit röra på oss redan idag!

Svårt med motivationen till träningen? Kolla mitt senaste inlägg!
Förhoppningsvis är wi-fi någorlunda snabbt på hotellet så jag kan fortsätta dela med mig av vår resa! Stay tuned ;) SÅ TAGGAD !!

  • tjejer
  • 0 visningar
  • Nära Björröd-Landvetter

Gillar

Kommentarer

nooralinnea
nooralinnea,
så vacker du är!! nouw.com/nooralinnea
Fitnessjulia
Fitnessjulia,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229